Annonce

Sebastian Nordic Team show

Sebastian Nordic Team show
6. april 2016 bal@freemindsmedia.com

06. april 2016

Sebastian Nordic Team show

Det nordiske team fra Sebastian Professional brillerede på scenen i Wella studiet og viste fantastiske teknikker og præsenterede den nyeste kollektion Metamorphik.

Der blev ved med at komme tilmeldinger til Sebastian Nordic Team showet og teamet måtte hente ekstra stole for, at der var plads til alle. Interessen for det nordiske team er stor, og denne gang var teamet repræsenteret ved Nina Larsen, Danmark, Nina Hemminki, Finland, Jonas Helland og Kirsti Solberg, Norge.

Læs også: Sebastian Eclipse – The art of dark

Benjamin Martin, Nordic Creative Manager, bød de 90 frisører velkommen og startede med at tage os en tur gennem Sebastians historie, hvilket ledte videre op til den nye kollektion Metamorphik og lanceringen af de to nyeste produkter Eruptek og Resintek.

Metamorphik er mere end blot en frisurekollektion. Det er et eksperiment. De to Global Art Directors Michael Polsinelli og Shay Dempsey har været med i laboratoriet, da Eruptek og Resintek blev udviklet. Det har betydet, at produkterne er udviklet fuldstændig som en frisør ville ønske det. Produkterne er fundamentet i kollektionen og gør de fantastiske frisurer mulige.

Det nordiske team brugte flere gange skimming-teknikken, hvor håret skæres med et ‘blade’, hvilket giver et virkelig flot resultat. “Husk, at når I kan høre jeres ‘blade’, er det tid til at skifte det”, understregede Benjamin Martin.

Aftenen sluttede med, at Benjamin Martin forklarede WHAT’S NEXT. Det bliver et stort event i Stockholm d. 11 – 13. marts 2016, hvor S/S 16 kollektionen bliver vist og så lovede han også et helt nyt produkt, samt at Michael Polsinelli og Shay Dempsey igen ville besøge fra Los Angeles. Men skynd jer – der er næsten udsolgt.

Læs også: SEBASTIAN PROFESSIONAL FEJRER 40 ÅRS FØDSELSDAG

Fotograf: Claus Peuckert
Tekst: Anders Sørensen

 

For yderligere information kontakt Wella – The Salon Professional Division of P&G på tlf. 33 26 91 11. Læs mere på www.facebook.com/SebastianProDanmarkANNONCE