Annonce

Sebastian Nordic Team gæstede København

Sebastian Nordic Team gæstede København
31. oktober 2016 bal@freemindsmedia.com

31. oktober 2016

Sebastian Nordic Team gæstede København

Sebastian Professional Nordic Team gæstede København

85 frisører havde fundet vej til studiet, hvor Sebastian’s Nordic Team, der bestod af Kim Mäenchen, Nina Larsen, Anders Valin, Nina Hemminki, og Kirsti Solberg, inspirerede og viste flotte stylinger med masser af edge.

Sebastian præsenterede for nylig kollektionen Eclectic og denne aften blev kollektionen fortolket af Nordic Team.

Se også: Sebastian Nordic Team show 2016

Under mottoet ”No labels just style” har Sebastian skabt nogle flotte individuelle stylinger. Millennials er de som ønsker, at være individuelle, anderledes og unikke. De er ikke bekymrede om brands og det afspejles i Eclectic. Grænserne for, hvad der kan lade sig gøre i en styling presses til det yderste med de nye Sebastian looks – og her er accessories en stor hjælp.

Nina Larsen på scenen under showet med Sebastian Professional Nordic Team

Nina Larsen forklarer: ”Det perfekte skal væk, hvis det skal være unikt og individuelt og det kan som frisør være svært at lade tingene være undone”.

Kim forsætter: ”Tænk ud af boksen med disse Millennials. Hvorfor roser som accessories til en brud, når det lige så godt kunne være en læder roset”.

Accessories er en stor del af de nye looks fra Sebastian Professional Accessories er en stor del af de nye looks fra Sebastian Professional

Det lykkedes Kirsti Solberg at overraske sin gamle mentor, Benjamin Martin, da hun kaldte ham på scenen som ”special guest”. Benjamin har tidligere været en del af Nordic Team, men besidder nu en global stilling.

Se også: Sebastian Professional – Metamorphik – frisurebilleder

På scenen diskuterede Nordic Team, hvilket Sebastian produkt der var deres yndlings. Eruptek var flere enige om var et fantastisk produkt, men også den nye Sublimate blev nævnt blandt deltagerne og af Kim, som et lækkert produkt.

Sublimate er en finishing creme, som ikke efterlader spor i håret. Håret føles som blød cashmere. Uanset hvor meget produkt du bruger, bliver håret ikke tungt”, forklarede Kim.

Sidst på aftenen løftede teamet sløret for en spændende fremtid. Der vil blandt andet blive afholdt en Master Class for de der ønsker at øge forståelsen af linjer og form. Derudover lavede teamet en lille teaser for det store internationale Sebastian show i Berlin næste år.

Se også: Sebastian Eclipse – The art of dark

Fotograf: Claus Peuckert
Tekst: Anders Sørensen


ANNONCE