Annonce

Sebastian Eclipse show

Sebastian Eclipse show
13. april 2015 bal@freemindsmedia.com

13. april 2015

Sebastian Eclipse – The art of dark

Sebastian holdt et stort nordisk event i København under overskriften ”The art of dark” med udgangspunkt i Eclipse-kollektionen. Det var forrygende og spektakulært, og alle sejl var sat til.

Sebastian holdt et stort nordisk event i København under overskriften ”The art of dark”

”Art of the dark”. Sådan lød overskriften på Sebastians store nordiske event i København. Her var ”sort” gallamiddag på Draculas slot, et publikum klædt i sort, en smuk diva og en levende falk, der kastede sit blik ud over publikum fra skulderen af sin herre. Opera, hardcore metalrock og kulsorte modeller, der viste de frisurer og ikke mindst videreudviklingen af de frisurer, der skaber Sebastians Eclipse kollektion.

Skabelsen af showet
Det har været helt fantastisk at arbejde med Eclipse kollektionen og at skabe ”The art of dark”-showet, fortæller Benjamin Martin, Sebastians Nordic Education Manager.

Eventet løb over en weekend, hvor godt 400 frisører fra Danmark, Sverige, Norge og Finland – og faktisk også England og Italien, fordi de gerne ville med til det nordiske arrangement. Selvfølgelig oplevede de det storslåede show, men fik også fortalt om de seneste udviklinger inden for forretningsdrift.

”Frisørbranchen vokser mindre en skønhedsbranchen, og det er salonejernes store udfordring. Omkostningerne stiger, og det er svært at øge salget. Det skal der gøres noget ved, fastslog Benjamin Martin, der videre fortalte, at det handler om at motivere og uddanne medarbejderne.

Se også: Sebastian Nordic Urban Explorer

Motivation og kendskab til produkter
”Salonen er en platform for kreativitet, så forbliv nysgerrig, sørg for at salonen er klar til succes og hav et overblik over, hvor du gerne vil hen med din salon”, lød rådene, og Benjamin Martin understregede, at nøgleordene er konsultation og service, uddannelse og aktiviteter.

”Frisører, der kender deres produkter og er motiverede, sælger 15 pct. mere”, var budskabet.

Herudover fik deltagerne et sneak peak på to nye produkter, Sebastian præsenterer i den kommende tid, samt en præsentation af en ny app. Så et rigtig godt miks af underholdning i topklasse og ny faglig viden.

Solmørkelsen – The Eclipse
Selve startskuddet til eventet var naturligvis solformørkelsen – the Eclipse.

Her ses blandt andet SEBASTIAN's Kristina Nielsen i gang med at style en af modellerne.

”Sebastian er ”Fearless hair”. Det er lidt provokerende, lidt vildt og anderledes, og Sebastians kundegruppe er typisk trendsettere”, lyder det fra Benjamin Martin, der er rigtig glad for at mærke den store begejstring, der har været blandt deltagerne i ”The art of dark”-eventet.

Blandt de frisører, der indtog scenen var Hasse Nilsson og La Toya, der begge er Sebastian International Artists.

Se også: Sebastian Professional fejrer 40 års fødselsdag

”I ”The art of dark”-showet har vi givet Eclipse-kollektionen en personlig vinkel”, fortæller Hasse Nilsson.” Jeg har arbejdet meget med den avantgardistiske side, jeg har udforsket grænselandet mellem kunsten og håret”.

Hasse Nilsson er rigtig glad for Eclipse trenden.

”For en gangs skyld kan man arbejde med en direkte oversættelse, nemlig legen med lyset og skyggerne, og dermed skabes der et super anvendeligt formsprog”.

Det hår, der blev vist på scenen til ”The art of dark”-showet, er naturligvis trenden taget til det ekstreme, men Hasse Nilsson mener faktisk, den er meget brugbar og looks, der let kan omsættes til kommercielle frisurer og farver i salonerne.

Trenden i branchen
Hasse Nilsson mener, det er super vigtigt for frisørerne at holde sig up to date med branchen såvel som med trenden.

”Konkurrencen er hård, og der er en ny generation af kunder på vej, der holder sig opdateret. Dem skal vi være på forkant med, og det kræver forandring. Det kræver, at man lytter til musik og ser, hvad der sker omkring én. Det værste, der kan ske er, at man bliver bekvem”, mener Hasse Nilsson, og da han viste sine bud på ”The art of dark” på scenen, var man ikke i tvivl: Det handler om inspiration, udvikling og nytænkning.

Tekst: Pia Finne
Foto: Claus Peuckert

Se også: Sebastian Nordic Urban Explorer

Se også: Sebastian Professional fejrer 40 års fødselsdag

 

For yderligere information kontakt Wella – The Salon Professional Division of P&G på tlf. 33 26 91 11. Læs mere på www.facebook.com/SebastianProDanmark ANNONCE