Annonce

Schwarzkopf Professional afholdte show i det Ny Teater

Schwarzkopf Professional afholdte show i det Ny Teater
7. oktober 2016 bal@freemindsmedia.com

07. oktober 2016

Schwarzkopf Professional afholdte show i det Ny Teater

I oktober måned inviterede Schwarzkopf Professional sammen med Jesper og Wicki Buch til show. Her blev Essential Looks Efterår 2016 præsenteret i det Ny Teaters smukke omgivelser, hvor 112 frisører sad parate.

Jesper Buch igang med sin demonstration af Essential Looks kollektionen
Jesper Buch i gang med sin demonstration af Essential Looks ‘Flex Collection’

Essential Looks teamet hos Schwarzkopf Professional har rejst verden rundt for at indsamle inspiration og trends fra alverdens catwalks: ”Vi vil finde ud af, hvad de gør hos de toneangivende designere og finde ud af, hvad de alle er enige om. Derudfra skaber vi Essential Looks ‘Flex Collection'” – Jesper Buch.
Det er 36. udgave af Essential Looks og i år har teamet udarbejdet tre dele af kollektionen: Genderless, Athleisure og KoolBlonds.

De stylede modeller fra 'Flex Collection'.
De stylede modeller fra ‘Flex Collection’.

Wicki Buch i gang med sit look til "KoolBlonds"
Wicki Buch i gang med sit look til “KoolBlonds”

Jesper og Wicki Buch skabte hver deres bud på kollektionerne på scenen, én efter én med i alt seks looks. Derudover viste de to færdigstylede looks fra kollektionen på modeller på scenen. Under demonstrationerne udtrykte både Jesper og Wicki Buch deres begejstring for Schwarzkopf Professionals hårfarver og blonderingscremer.

En style fra "Genderless" af Wicki Buch En style fra "KoolBlonds" af Wicki Buch
Et look fra “Genderless”  Et look fra “KoolBlonds”

De tre dele af ‘Flex Collection’ skal afspejle nogle af tidens største trends: Genderless vil omfavne det androgyne look, hvor piger vil have et maskuline look og omvendt. ”På japanske catwalks ser vi drenge i nederdel” – Jesper Buch. Athleisure er en sammensmeltning mellem fashion og sportsware, hvor klipningen skal kunne udtrykke den sportslige energi og styrke selvtilliden. Den sidste del af Essential Looks Efterår 2016, KoolBlonds, er ligeledes en verdensomspændende trend. Alle vil være blonde, og kollektionen afspejler den elegante hårfarve med fransk elegance med et strejf af 80’er looks.

En style fra "Athleisure" af Jesper Buch Et færdigt look fra "Genderless", som blev vist på scenen
Et look fra “Athleisure”
Et færdigt look fra “Genderless” på scenen

Hele aftenen var Jesper og Wicki Buch energiske og inspirerende, hvilket smittede af hos publikum, der kunne forlade showet med mange idéer, som kunne benyttes direkte i deres salon.

Se Essential Looks – ‘Flex Collection’ fra Schwarzkopf Professional her:

Trend 1: Genderless
Trend 2: Athleisure
Trend 3: KoolBlonds


Se flere billeder fra showet her:

Tekst: Kristine Larsen
Foto: Claus Peuckert


ANNONCE