Annonce

Sascha Hirtsgaard – Med rejselyst og passion for unge frisørers fremtid

Sascha Hirtsgaard – Med rejselyst og passion for unge frisørers fremtid
24. april 2019 Dina Boysen
Sascha Hirtsgaards rejse

24. april 2019

Sascha Hirtsgaard – Med rejselyst og passion for unge frisørers fremtid

Tekst: Camilla Svensson (Sascha Tejlmann Red.)
Foto: Camilla Svensson

Helsingørfrisøren Sascha Hirtsgaard har altid haft base hos Guys & Dolls. Gennem sit engagement i Intercoiffure og deres ungdomsgruppe Fondation Guillaume har hun haft mulighed for at rejse verden rundt. Vi har mødt Sascha til en hjertelig snak om unge frisører, relationen til hendes far og glæden ved at rejse med faget.

I Guys & Dolls Intercoiffures baglokale sidder Sascha Hirtsgaard blandt plakater og priser – både som hun selv har fået, og som er blevet tildelt hendes far, Bjørn Hirtsgaard. Ude i salonen er der fuld fart på med kunder, men Sascha har fundet et spot til mig i hendes fuldt bookede kalender, så vi har tid til at tale sammen. Hun viser mig billeder af sin sin seneste kollektion, Flare, som hun netop har fået fra fotografen samtidigt med, at telefonen ringer.

Det er et skønt kaos, og det er præcis sådan, at hun vil have det. Mange jern i ilden og alt på én gang. At Sascha elsker, at det går stærkt, er ingen hemmelighed, og de allerbedste dage som frisør for hende beskriver hun således:

”De dage, hvor der sidder fire kunder og venter på mig, telefonen ringer, der kommer mennesker ind ad døren, alle taler i munden på hinanden, og folk sidder og snakker sammen med hinanden. Når det hele summer – dét, synes jeg, er fedt. Også de gange når jeg skal undervise. De der to minutter før jeg skal ind på scenen, og jeg retter lidt på min model, de er de bedste. Min kæreste siger, at det er fordi, at jeg er så ”hokus-pokus-mig-i-fokus”. Det mener jeg ikke, at jeg er, men jeg kan godt lide det der. Det er virkelig skræmmende og sjovt på én gang”.

Artiklen er længere – læs den i vores online magasin her!

Sascha Hirtsgaards rejse
Sascha Hirtsgaards rejse

Denne artikel blev publiceret i Hair Magazine 2. udgave 2019.

ANNONCE