Annonce

Salonsupport.dk afholdte Moroccanoil event på Hindsgavl Slot

Salonsupport.dk afholdte Moroccanoil event på Hindsgavl Slot
30. november 2015 bal@freemindsmedia.com

30. november 2015

Salonsupport.dk afholdte Moroccanoil event på Hindsgavl Slot

Som del af en hel weekend på Hindsgavl Slot ved Middelfart var 220 frisører mødt op da Salonsupport.dk i samarbejde med Moroccanoil afholdte stylistevent lørdag den 21. november.

Showet startede ved, at salgschef for Salonsupport.dk, Kim Egholm, bød velkommen til eftermiddagens program, hvor nogle af Danmarks mest kreative og respekterede hårstylister ville komme med deres bud på de nyste tendenser. Showets vært var den velkendte modeskribent og kreativ direktør Uffe Buchard.

Læs også: Men’s grooming night med Salonsupport.dk


Antonio Corral Calero, Moroccanoil global
kreativ direktør, med sin model på scenen.

Struktur og frizz som inspiration
Moroccanoil kreative direktør, Antonio Corral Calero, var den første på scenen. Som var både underholdende på scenen, samtidig med at der lå et budskab bag. Et af budskaberne var, at frisører skal være bedre til at blive inspireret af hinanden i salonerne, og på samme tid kunne sige til hinanden hvis noget ser knap så godt ud. I denne sammenhæng kom Søren Hedegaard på scenen og blev hyldet for altid at være med på trenden!

Antonio havde lavet flotte couture opsætninger på sine modeller, inspireret af en ung version af ”Pocahontas just Blond”.

Kodeordene for ham var i høj grad struktur og ’frizz’ var det udtryk han gerne ville have frem på modellerne. En inspiration for Antonio var også ”Hollywood Red Carpet”, der fik tvistet af struktur og frizz. En af hans modeller havde smukke krøller, krøllet op i tørt hår, og derefter friseret ud for at op nå det naturlige ”frizz”-udtryk, som samtidig giver en skøn lethed til looket.

Alle Antonios modeller blev sluttet af med Glimmer spray fra Moroccanoil, som gav en fantastisk men naturlig glans, samtidig med at være fugtighedsgivende og beskyttende mod saltvand og sol.

Frisøren skal tage føringen som ekspert
Den næste på scenen var hårstylist og medejer af SACO i København, Betty Christoffersen. Betty præsenterede sin kollektion, som var stærkt inspireret af 1970erne. Volumizing Mousse og rundbørster fra Moroccanoil var en stor del af hendes looks.

For Betty er det vigtigt, at man som frisør tør tage føringen og være eksperten når man har en kunde siddende i stolen, samtidig er et motto hos SACO ”Beauty Comes First”.

Bred vifte af inspiration
De næste på scenen var Salonsupport.dk’s educators Christina, Lene og Trine, der hver havde en model med hvor de både lagde vægt på farve, klip og styling.

Inspirationen rakte vidt for de tre piger. Trine havde taget 1970erne og 80erne til sig og vist sprudlende krøller med et nutidigt twist, der gjorde at de fleste i salen begyndte at drømme om krøller.


Betty Christoffersen, fra SACO, her på
scenen med sin model.

Christina og Lene havde leget med farverne, hvor bl.a. dyreriget var en inspirationskilde. Christina havde minken som inspiration, men havde også bragt David Bowie på banen. Lene havde fokus på det korte hår, ved at blande det maskuline og det feminine. Dyret der inspirerede farven på Lenes model var billen.


Søren Hedegaard på scenen i gang med at lave looks lavet mere flere forskellige størrelses krøller inspireret af Janet Jackson og Diana Ross.

Læs også: DANSK Design Talent – Magasin Prisen med Salonsupport.dk

Kongen af opsætninger
Næste på scenen var ”kongen over opsætninger” Søren Hedegaard, der brugte krøllejern i forskellige størrelser til at lave Diana Ross / Janet Jackson inspireret krøller med løst frizzet touch, der gav mere naturlig og bevægelighed i håret. Søren afsluttede lookene ved at bruge Strong Hairspray fra Moroccanoil til at bygge struktur ind i håret.

Derudover lavede Søren en meget grafisk og samtidig strømlinet opsætning med inspiration fra Grace Jones med et asiatisk touch.


Mike Nielsen, fra Mugshort på scenen med showets konfrontier, Uffe Buchard.

Inspireret af det kreative miljø
Sidste mand på scenen var hårstylist Mike Nielsen fra Mugshot i København. Mike fortalte hvordan han til showet og generelt er inspireret af de sociale medier, men i høj grad også de mennesker der er omkring ham i de kreative miljøer han befinder sig i.

Mike er meget optaget af det mikse der er mellem mænd og kvinder. At mænd bevæger sig ud i mere feminine udtryk, og at kvinder bevæger sig mere ind i den maskuline verden.

Mikes kvindemodel var klippet kort med ’hårde’ kanter og re råt udtryk, samtidig med at hun bibeholdt sin feminine udstråling ved at have et blødt og mere klassisk udtryk.

Herremodellen var kortklippet, men med bløde kanter, dog klippet lidt ’hårdere’ i forhåret, for dermed at tilføre looket et mere grafisk udtryk.

Til begge Mikes modeller var Strong Gel fra Moroccanoil anvendt, som produkt der helt usynligt skaber struktur til håret.

Alt i alt var det en meget inspirerende eftermiddag med Moroccanoil og et vælg af artister, personligheder, inspiration og et vælg af nye inputs.

Tekst: Nina Maja Tolstrup Pryds
Foto: Jesper Skovlund Larsen

 


ANNONCE