Annonce

Salonsupport.dk afholdt kursus fyldt med inspiration

Salonsupport.dk afholdt kursus fyldt med inspiration
19. april 2016 bal@freemindsmedia.com

19. april 2016

En aften med inspiration

Der var inspiration på alle fronter, da Salonsupport.dk afholdt kursusaften. Der blev talt trends, vist nye klippeteknikker og både herre- og damefrisurer fik liv på scenen.


Godt 50 frisører var mødt op hos Salonsupport.dk da der blev afholdt kursus.

Stemningen var god, og de godt 50 deltagere til Salonsupport.dk’s kursus fik såvel tekniske detaljer, fif og nye tendenser med hjem i værktøjskassen.

To fyre og otte piger blev klippet og stylet på scenen, og der blev givet input til spændende frisurer, der kan arbejdes videre med hjemme i salonerne. Faktisk fornemmede man klart, at de deltagende frisører var rigtig glade for også at få inspiration til at klippe fyrene på nye måder.

Salonsupport.dk’s tre educators fortalte om tidens nyeste tendenser, med inspiration fra såvel 70erne, 80erne og 90erne både på farve- og frisurefronten, og de viste udgaver i både langt og kort hår.

Grå og pastelnuancer er blandt de farver, der for alvor bliver brugt ude i salonerne netop nu, var et af budskaberne, og der blev vist en super teknik til at skabe det helt rigtige look, samtidig fortalte educatorerne bl.a. om, hvordan man kan skabe ”Sunkiss”-effekten i det lange sommerhår uden at det koster mange timer i frisørstolen – til fordel for både frisøren og kunden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs også: Salonsupport.dk præsenterer DAFNI Straightening Brush

I løbet af aftenen var der en fin snak henover scenekanten med de tilhørende frisører, ligesom publikum på tværs gav hinanden gode råd og delte erfaringer.


En af Salonsupport.dk’s educators viser her anvendelsen af Dafni børsten.

En ny glattebørste
Et af aftenens højdepunkter var præsentationen af Dafni glattebørsten, der glatter håret men beholder fylden i modsætning til et traditionelt glattejern. Den er super nemt at håndtere og kan bruges af frisøren i salonen, ligesom den kan sælges videre til kunderne.

Sidst men ikke mindst blev der slået et slag for en tur til London med Salonsupport.dk til efteråret fra 15.-17. oktober for at fejre Affinage’s 20 års jubilæum med seminarer, masser af hår, fest og frisører fra hele verden.

Alt i alt en succesfuld aften, hvor frisørerne gik hjem med baggagen fyldt med ny inspiration.

Læs også: Salonsupport.dk afholdte Moroccanoil event på Hindsgavl Slot

Tekst: Pia Finne
Foto: Claus Peuckert


ANNONCE