Annonce

SACOs Richard Ashforth lavede demo hos Wella

SACOs Richard Ashforth lavede demo hos Wella
6. april 2016 bal@freemindsmedia.com

06. april 2016

SACOs Richard Ashforth lavede demo hos Wella

Lørdag den 1. marts dannede Wella Studio Danmark rammen omkring SACO Team Danmark i samarbejde med SACO stifter, International Creative Director, Richard Ashforth.

Arrangementet blev afviklet med 100 tilskuere i Wellas Studio i Brøndby. Det blev en 4 timers intens demo og SACO nyeste kollektion – The Light’ blev vist. Inspireret af ideen om arkitektur i en menneskelig skala, giver Static et rent og naturligt syn på det enkelte menneske.  Static indarbejder fine detaljer og ubesværet blødhed kombineret med en lang række naturlige farver med udgangspunkt i de bløde lyse nuancer fra Illumina color.

Til eventet blev der vist de nyeste klippe- og farveteknikker med Wella Illumina Color samt gennemgået historien omkring tilblivelsen af The Light.

Se også: Wella – Nordic Color Club

SACO blev startet i år 2006 Worldwide og har i dag Saloner og Academy i 8 lande, Jan Holck og Betty Christoffersen fik i 2012 den store opgave at starte SACO i København og have ansvar for at stå for undervisning af SACO teknikker i hele Norden.

“Hår er en del af vores udseende. Det er noget vi ”har på” hver dag. Vores behov for at det føles og ser godt ud, er for os fuldstændigt naturligt. Vores team af talentfulde stylister og tekniske specialister er dedikeret til at give dig et personligt look, skræddersyet til netop den du er“, siger Jan Holck.

Tekst: Anders Sørensen
Fotograf: Hanne Paludan

 

For yderligere information kontakt Wella – The Salon Professional Division of P&G på tlf. 33 26 91 11.
Se også www.facebook.com/WellaProDanmark

 


ANNONCE