Annonce

Roadshow for 400 frisører

Roadshow for 400 frisører
28. februar 2014 bal@freemindsmedia.com

28. februar 2014

Roadshow for 400 frisører

Den australske frisør Carl Keeley var trækplasteret, da HH Simonsen besøgte fire byer på fire dage for at vise trendy sommerhår og spændende farver.

400 frisører var publikum, da HH Simonsen holdt Roadshow, hvor de gæstede fire byer: Kolding, Ålborg, Århus og København – på fire dage. ”Det var faktisk lidt af en kraftpræstation, for hver gang skete det med nye modeller”, fortæller Claus Nissen. Ideen med roadshowet var at kombinere hår og hårfarver, så der blev skabt en helhed. For det sommerinspirerede beachlook stod den australske frisør Carl Keeley, der var årets australske frisør i 2010, og nomineret til titlen igen i 2011. For de farver, der skulle komplimentere frisurerne stod Joicos farveteknikere.

”Carl Keeley arbejdede selvfølgelig med værktøjer; sakse, føntørrere og glattejern med videre fra HH Simonsen, og han fik på bedste vis forklaret, hvordan man bruger værktøjerne”, lyder det fra Claus Nissen. Efter showet havde de fremmødte frisører mulighed for selv at prøve HH Simonsens stylingtools og ikke mindst prøve Carl Keeleys ideer af på en række opstillede hoveder.

”Og roadshowene gik så fint, at vi allerede til oktober har arrangeret yderligere to”, slutter Claus Nissen. Den australske frisør Carl Keeley var trækplasteret , da HH Simonsen besøgte
fire byer på fire dage for at vise trendy sommerh år og spændende farver.

 

Tekst: Pia Finne
Foto: Claus Peuckert

Se flere frisørartikler om frisørkurser, frisørshows og hårmode her!


ANNONCE