Annonce

Revlon Professional afholdte inspirations aften i Malmø

Revlon Professional afholdte inspirations aften i Malmø
29. oktober 2015 bal@freemindsmedia.com

29. oktober 2015

Revlon Professional afholdte inspirations aften i Malmø


Fiorella Geraci, Creative Manager for Revlon, viste publikum en speciel teknik til at opnå dybde i krøller.

Én oktober aften i Malmø samledes 40 frisører Tango Paladset for at se det nyeste fra Revlon Professional og deres team. I løbet af aftenen kunne frisørerne lade sig inspirere af årstidens trends, klippe-teknikker, stylingtips, samt farvekombinationer, der passer til efterår og vinter.

På scenen stod Fiorella Geraci, Creative Manager for Revlon i Sverige og Helle Bøgvad, Creative Manager for Revlon i Danmark.

Aftenens modeller blev stylet med inspiration hentet direkte i Revlons kollektion Fall in Love AW 2015. Helle Bøgvad, Creative Manager,
viste publikum en smuk styling med meget volumen siderne.

Efter lækre wraps og drikkelse startede aftenen med en film-fremvisning af Revlon nyeste kollektion Fall in Love, og derefter kom modellerne på scenen med fantastiske opsætninger og stylinger.

Fiorella og Helle gav tips og tricks på scenen, og begge var fokuseret på at demonstrere de bedste teknikker og viste frisørerne en moderne version af bølger i håret, hvor håret er mere koncentreret på siden af hovedet i stedet for på toppen.

Fiorella viste en klippeteknik på scenen, som mange frisører var nysgerrig i, og mange blev efter showet og fik en ekstra lektion. Helle demonstrerede, hvordan man skaber en lækker frisure ved hjælp af fletninger, især til kvinder med tyndt hår.

Tekst: Madelen Rosengren
Fotograf: Claus Peuckert

For yderligere information kontakt Revlon Professional Brands på
tlf. 70 22 22 98 eller se www.revlonprofessionalbrands.dkANNONCE