Annonce

REMIX – Color Zoom ’19 Collection

REMIX – Color Zoom ’19 Collection
22. oktober 2018 bal@freemindsmedia.com
Goldwell

REMIX – Color Zoom ’19 Collection

Hår: Color Zoom ’19 Creative Team
Makeup: Loni Baur
Foto: Ralph Mecke
Styling: Ingo Nahrwold

22. oktober 2018

 

Bryd ud, flygt fra virkeligheden og ha’ de sjovt med Goldwell’s Color Zoom ’19 Collection

Formerne er dristige, grafiske og ridset op med skarpe konturer. Disconnecting elementer på firkantede og runde former skabte nye silhuetter. Velkendte klippeteknikker opgraderer klassiske former. De ”finurlige” elementer på kronen tilfører et specielt twist og fjerlet touch. Alle former i RƎMIX Collection understreger udtryksfuldt farveeffekten.

Color Zoom Collection er baseret på modetendenser. På den måde oversætter Creative Team designelementer som farve, form/klip og tekstur til Hair Fashion Collection. I samarbejde med Goldwell International Artists, Agnes Westermann fra Holland og Sascha Haseloff fra Tyskland, har de tre Global Color Zoom Challenge ’17 vindere skabt Color Zoom ’19 Collection – the RƎMIX Collection:

Mia Sota, Global Winner Partner Category 2017, USA
Dylan Tung, Global Winner Creative Category 2017, Singapore
Maksim Sotnikov, Global Winner New Talent Category 2017, Russia

Color Zoom ’19 Collection er et mix af Pop med finurlige Punk elementer. Hår er altid en form for udtryk. RƎMIX er et mix af dristige farver, skarpe konturer og stærke kontraster inspireret af Pop art og grafisk minimalisme, som skaber optisk pop effekt. Color Zoom ’19 Creative Team har skabt en kollektion, der er spøgefuld, energisk og forfriskende. Dristige og livligt lysende farver har en motiverende og opløftende effekt. Goldwell Color Zoom ’19 Collection’s stærke grundfarver er twisted med udtryksfulde farver af friskhed og er placeret side om side for at opnå et anarkistisk sammenstød af farver.

ANNONCE