Annonce

Phil Smiths Be Gorgeous kollektion

Phil Smiths Be Gorgeous kollektion
5. august 2014 bal@freemindsmedia.com

05. august 2014

Phil Smiths Be Gorgeous kollektion

  

 

Phil Smith er mere end eksklusiv, han er unik. Han har over 20 saloner i verden med en berømt kundeskare og for fjerde gang er han blevet nomineret til den præstigefyldte titel; British Hairdresser of the Year, og er derfor et sandt ikon i England. 

Phil er en multi-prisvindende hårstylist, og samtidig med at han har viet flere årtier til det velkendte firma Toni & Guy, mestrede han også i 2001 at få titlen; Business Director of the Year til British Hairdressing Awards.  

Phil spiller en afgørende rolle i den engelske frisørbranche, for at engelsk hårstyling skal være førende på verdensplan. Det gør han ved at blive ved med at skubbe grænser, når han styler og kreerer fantastiske frisurer. Hans evne til at skabe smukt hår har medført, at han er ekspertrådgiver inden for trends, gode råd og fremtidens hårmode i et utal af magasiner. 

Phil har ingen planer om at slappe af i nærmeste fremtid, men derimod forbedre og bygge videre på sin imponerende kreative profil, som succesfuld og respekteret forretningsmand. Dette kommer tydeligt til udtryk i hans daglige kontakt til pressen i London, etablering af internationale shows fra Argentina til Slovenien og forhåbentlig også som finalist i British Hairdressing Awards i fremtiden.   

   

      

      

      

 Se flere artikler her.


ANNONCE