Annonce

Petite Peanut – den lille hjælper til børn med hårtab

Petite Peanut – den lille hjælper til børn med hårtab
29. august 2019 Dina Boysen
Petite Peanut Headwear - hovedbeklædning til børn med Alopecia

29. august 2019

Petite Peanut – den lille hjælper til børn med hårtab

Tekst & foto: Petite Peanut Headwear

Petite Peanut Headwear er et nyt brand fra det danske hovedbeklædningsfirma Christine Headwear. Det nye børnebrand laver smart og komfortabel hovedbeklædning for at hjælpe børn, der oplever hårtab enten som følge af kritisk sygdom eller i forbindelse med hudlidelsen, Alopecia.

”Alt hvad børn ønsker er at være børn og kunne lege frit. Vores vigtigste job er at hjælpe dem med fortsat at gøre dette, på trods af deres hårtab. Det er et meget følelsesladet segment, og ét som vi har brugt meget tid på at researche for at få børnenes univers og denne kollektion helt rigtig,” siger Tine Fuglsang, Product & Sales Director hos Christine Headwear.

Det har været meget vigtigt at skabe et legefyldt univers omkring Petite Peanut, som børnene kan interagere med. Derfor er brandet bygget op omkring et barnligt univers, hvor brand-ikonet er den lille fugl Peanut, som henvender sig direkte til børnene. Fuglen vil være at finde på al emballage, i kataloget og online. ”Vi håber denne lille skaldede og elskværdige grønne fugl, Peanut, vil blive en ven og en imaginær støtte til børnene, og at dette vil hjælpe dem gennem en svær tid,” siger Tine.

Christine Headwear er markedsleder indenfor hovedbeklædningsindustrien, og har i mange år designet hovedbeklædning til voksne med hårtab. En stigende efterspørgsel efter komfortabel og specialiseret hovedbeklædning til børn har nu fået virksomheden til at udvide.

”Der er et begrænset udvalg af hovedbeklædning på markedet, som er egnet til børn med hårtab, og vi har en stor viden om specialiseret hovedbeklædning for voksne, så det føles som en naturlig tilføjelse til sortimentet. Vi har brugt vores mange års erfaring til at skabe en kollektion til børn, som er smart med bløde og behagelige foringer og en tæt og behagelig pasform, så børnene kan lege uden begrænsninger. Der er ingen tvivl om, at dette er et ganske særligt og vigtigt projekt for os,” forklarer Tine Fuglsang.

Petite Peanut-kollektionen – komfort og sikkerhed er et must

Den første kollektion fra Petite Peanut består af flere forskellige komfortable modeller, turbaner og pandebånd. Der vil være fem forskellige basismodeller i serien. Alle i en smuk og blød variant af farver og prints, som er meget nemme at tage på. De fleste modeller er tilgængelige i to størrelser: 2-5 år og 6-12 år.

Alle modellerne i serien er grundigt testet og udviklet for at skabe den rigtige tilpasning til børn. Petite modellerne er primært lavet af bløde og komfortable materialer, der er Oeko-Tex Standard 100 certificeret klasse I, som er specielt certificeret til brug på særlig sensitiv hud og småbørn. Et klasse I produkt kræver, at produkterne er sikre at bruge og ikke afgiver skadelige stoffer.

Ydermere, er brandet CE*-certificeret som en medicinsk enhed i henhold til EU-direktivet (93/42/EEC) om medicinsk udstyr. Dette er et højt opnåeligt certifikat, og Petite Peanut er en af de få i Europa, som har opnået dette. Hele Petite Peanut-serien er lavet af naturlige og bløde materialer såsom bomuld og Caretech® Milk.

Den nye børnelinje vil blive lanceret i begyndelsen af september 2019, og vil være tilgængelig hos bandagister, frisører og i parykbutikker.

Om Christine Headwear

Christine Headwear tilbyder en lang række af dansk designet hovedbeklædningsprodukter af høj kvalitet, der er lavet til at give kvinder, som lider af hårtab, et reelt valg inden for headwear. Christine Headwear er som det eneste hovedbeklædningsbrand i Danmark CE-certificeret. Dette vil sige, at produkterne er klassificeret som medicinsk udstyr og at patienter dermed er bevilliget et tilskud til køb af disse. Christine Headwear blev grundlagt i 2003 af Tine Fuglsang. I 2012 opkøbte The Headwear Company brandet Christine Headwear.

For yderligere information besøg www.christineheadwear.com.

Petite Peanut Headwear - hovedbeklædning til børn med Alopecia

ANNONCE