Annonce

Party Collection inspirationsaften med Revlon Professional

Party Collection inspirationsaften med Revlon Professional
28. november 2016 bal@freemindsmedia.com

28. november 2016

Party Collection inspirationsaften med Revlon Professional

pARTy Collection blev fremvist på denne inspirationsaften med Revlon Professional

Martine Martinsen, tekniker for Revlon Professional, bød velkommen på scenen i København sammen med en veloplagt Kenny Aleksandr.

Kenny Alexandr i gang med at style en model på scenen

De smukke lokaler indbød til en aften med lækkert hår og masser af snak om tidens store tendenser.

Der blev præsenteret alt fra smukke blonde farver i et spænd fra gyldne sand til rosegold, og vist lækre effekter i både langt hår med fantastiske krøller og det glatte look med spidser bøjet ind.

Koblingen af Kenny Aleksandr’s egen fortolkning af the Party Collection og Martines tekniske finesser fungerede i skøn harmoni og resulterede i en oplevelse med pangfarver, pasteller og intense kobber toner der virkelig kom ud over kanten kombineret mere kommercielt og salonvenligt hår.

Modellerne var stylet helt i ånd med kollektionens kunstneriske idé men med et tvist af Kenny Alexandr i form af styling der viste masser af struktur i form af krep og glat styling.

De skønne looks blev skabt med forskellige produkter fra Revlon Professional Brands, herimellem Colorsmetique farver, Style Masters og Nutri Color Creme. I goodiebagen fandt man desuden de seneste nyheder fra d:fi – en saltvandsspray og en tørshampoo.

Der blev grinet, klippet og stylet. Vi fik åbnet sindene så den kreative side af vores hjerne plukkede en masse dele ned i værktøjskassen. 

Bland publikum sad også vores danske Style Masters Contest vinder 2016, Daniel Tobiasen, og måske han eller andre kunder fik en ny idé til konkurrencen 2017. 

Tekst: Revlon Professional (red. Anders Sørensen)
Fotograf: Claus Peuckert

 


ANNONCE