Annonce

På kursus med inspiration i Sassoons filosofi

På kursus med inspiration i Sassoons filosofi
8. marts 2016 bal@freemindsmedia.com

08. marts 2016

På kursus med inspiration i Sassoons filosofi


Stephen Mackinder er meget fokuseret på teknik, når han underviser.

Når Mackinder Hair holder kurser, er der en klar rød tråd til Sassoon-tankegangen , som Stephen Mackinder har arbejdet med gennem 40 år. Selv har han udviklet ”Pyramid of LEARNING”, der gør det muligt, at tage kurser på tre niveauer. Læs mere om Stephen MacKinder her.


Stacey Broughton er jævnligt på besøg hos Mackinder Hair når de afholder kurser.

Teknik, viden og en kreativ tankegang er grundlaget, når Stephen og Tina Mackinder, og til tider også Stacey Broughton fra London, underviser danske frisører hos Mackinder Hair education. ”Vores styrke ligger i den store tekniske forståelse, der giver os friheden til at skabe hår, som kan inspirere andre frisører”, lyder det fra Stephen Mackinder, der har sine rødder hos Sassoon. Både Tina og Stephen Mackinder har således arbejdet for Sassoon i London, og erfaringen derfra ses tydeligt i den måde, de underviser og arbejder på. Når de arbejder, bruger de naturligvis også Sassoons produkter fra P&G Salon Professional. ”Sassoon mener, at perfekt skønhed er forskellig fra kvinde til kvinde, og at opnå det,  behøver slet ikke være en daglig kamp, og vi vil altid være inspireret af Sassoons filosofi. Faktisk er det svært at undgå, da vi sammen har i alt 40 års erfaring hos Sassoons saloner og skoler. Vi måler os altid i forhold til Sassoon, og besøger jævnligt akademiet i London”, fortæller Stephen Mackinder, der driver salonen Mackinder Hair og Mackinder Hair education sideløbende. ”Arbejdet på Sassoon skolerne har lært os, at der ingen erstatning er for kvalitet. Vi er i en branche, der er helt unik, og hvor vi har mulighed for at ændre den måde, folk ser og opfatter sig selv på”, fastslår Stephen Mackinder.


Sara Falkenberg fra P&G Salon Professional underviser i Sassoons farver.

Pyramid of learning

Stephen Mackinder holder meget af at undervise, og han har udviklet ”Pyramid of Learning” – et system, der gør det muligt at begynde med det, der kaldes ”Classic courses”, og som omfatter grundelementerne i klipning. ”Her koncentrerer vi os om den rene form af klipning og farvning, så eleverne får en god basis for at fortsætte til næste niveau”, forklarer Stephen Mackinder. Næste niveau er “Creative Skills”, hvor der over en weekend arbejdes med

nye ideer og ikke mindst med at få tilført ny energi til arbejdet i salonen. Sidste trin i ”Pyramid of Leaning” er ”Master Class”, der er skabt til at kickstarte kreativiteten igennem tre intensive dage, hvor klipning og farvning med kant er hovedtemaet.

One-on-one

Herudover tilbyder Mackinder Hair også – som de eneste i Danmark – one-on-one kurser. Fra Classic til Creative uanset hvad niveau man befinder sig på. Og har man specielle teknikker eller andet, der skal ses lidt nærmere på, siger man blot til. ”Faktisk har vi i juli og august et tilbud, hvor to frisører kan deltage på et one-on-one – eller two kursus til samme pris som én”, slutter Stephen Mackinder.

For yderligere informationer kontakt Wella Professionals på tlf. 33 26 91 01 eller se www.wella.dk og se mere om MacKinder på www.mackinder.dk


ANNONCE