Annonce

På forreste række til Danish Beauty Award 2018

På forreste række til Danish Beauty Award 2018
16. maj 2018 bal@freemindsmedia.com

16. maj 2018

På forreste række til Danish Beauty Award 2018

I Tivoli Congress Center var der gjort klar til en festlig aften i anledning af Danish Beauty Award. Ved ankomst blev man mødt af de mest fantastiske, farverige kjoler, fine jakkesæt og et spændt publikum. Dette år var 12. år i træk, at DBA blev afholdt, og i år var der mere end 30 kategorier, der skulle uddeles priser i.

Hella Joof og Rasmus Bjerg var værter til prisuddelingsshowet og sørgede i særdeleshed for en underholdende aften. De levererede som altid en masse humoristiske indslag og kække vittigheder, hvilket førte til masser af latter og smil blandt publikum, som var i højt humør.

Danish Beauty Award 2018

Før showet og i pausen minglede publikum, som bestod af producenterne bag de nominerede, kendisser, professionelle branchefolk, dommere, influenter og presse med hinanden ved bordene.

Respekterede konkurrenter
I år bestod dommerpanelet af 13 professionelle profiler fra skønheds-, frisør- og kommunikationsbranchen, som skulle være med til at udvælge vindere i de i alt 31 kategorier. Alle dommere gør sig inden for et særligt kompetenceområde og bedømmer hvert enkelt produkt individuelt, før de mødes for at nå til enighed om vinderne.

Mange respekterede, genkendelige mærker samt produkter var at finde i kategorierne, men også nye brands i rivende udvikling var blevet nomineret. Heriblandt Løwén, der vandt ”Årets Care & Protect”-pris. Der var uden tvivl hård konkurrence, og det har helt sikkert ikke været nemt for dommerpanelet.

Danish Beauty Award 2018

Der var mange glade og stolte vindere, som blev hyldet for deres produkter og passion for altid at ville udvikle noget bedre.

Vindere af Danish Beauty Award 2018
Vinderne var blandt andre Philip B med produktet Weightless Conditioning Water i kategorien ”Årets Hårplejeprodukt – Professionel” og Vichy med produktet Deros Micro Peel Anti-skæl Shampoo i samme kategori blot for detail. Ligeledes vandt KMS med produktet AddVolume Liquid Dust ”Årets Hårstyling – Professionel”-pris, mens Björn Axén med produktet Dry Shampoo Soft Touch vandt i samme kategori for detail. Til prisen “Årets Beauty Accessory” var forskellige produkttyper til hud og hår nominerede. Her løb ghd Scandinavias produkt ghd contour med sejren. Vi ønsker alle mærkerne et stort tillykke med deres priser og værdsætter deres passionerede arbejde med hårprodukter.

Danish Beauty Award 2018

Anna Møller repræsenterede KMS og holdt en flot takketale, da deres produkt vandt prisen for ”Årets Hårstyling – Professionel”.

Danish Beauty Award 2018

På billede ses blandt andre Søren Hedegaard og Christian Arhøj Mikkelsen fra Philip B, hvis produkt vandt ”Årets Hårplejeprodukt – Professionel” samt en af aftenens dommere Elham Kavousi.

Musik, latter og glæde
Selvom mange sad spændte og håbefulde under prisuddelingerne, var der utvivlsomt plads til at hygge sig og nyde hinandens selskab. Der blev serveret lækker middag, mens de skønne værter underholdt, og blandt andet Skinz samt Irish Gold optrådte live.

Danish Beauty Award 2018

Irish Gold var det perfekte indslag til Danish Beauty Award med sit store, smukke, mørke, krøllede hår. Opmærksomheden var rettet mod scenen, mens hun sang og fik alle med på et festligt beat.

Tekst: Dina Boysen
Foto: Dina Boysen & Julie Johansen

Se flere billeder fra showet i galleriet her!

ANNONCE