Annonce

På besøg hos Barberen i Vognmagergade

På besøg hos Barberen i Vognmagergade
10. december 2018 bal@freemindsmedia.com

10. december 2018

På besøg hos Barberen i Vognmagergade

Barberen i Vognmagergade var en af de første forretninger, der i moderne tid tog plads i København med fokus kun på mænd. Hair Magazine mødte ejeren, Jonas Shiran Larsen, for fire år siden, da barbertrenden var på alles læber. Nu er det tid til en opdatering på, hvad der er sket med forretningen, branchen og mænds syn på skønhed siden sidst.

I Barberen i Vognmagergade, blandt skægolier, varme håndklæder og whiskeyflasker, møder jeg Jonas Shiran Larsen og hans tre kollegaer; de charmerende barberer Morten Gaardbye, Janus Regel og Oliver Jacob. De er alle klædt i hvide skjorter, seler og butterfly, og det føles lidt som om, at jeg er med i en film.

Som en forlængelse af Barberen, og som en måde at udfordre sig selv på, valgte de fire barberer sammen at starte produktserien 1937. Et projekt hvor de alle har forskellige roller. Janus er kreativ direktør, Morten leder akademiet, Oliver er store manager og Jonas er forretningsudvikler.

De fire barberer har arbejdet frem mod en stilren produktserie, der indeholder det meste, en mand kan ønske sig, når det kommer til hår- og skægpleje til mænd. Desuden har de nu en medlemsklub og et næsten hemmeligt akademi. Lokalet ved siden af Barberen har siden juni i år stået klar til at modtage op mod 30 gæster, der vil vide mere om herrehår og hvordan, barbererne arbejder.

Læs også: Hos Barb i Vognmagergade i København kan mænd være mænd

Tekst: Camilla Svensson (Sascha Tejlmann Red.)
Foto: Stine Ratje-Johansen

Artiklen er længere! Læs resten af artiklen i vores magasin online her!


ANNONCE