Annonce

Organic Pure Care fra Plan Organic

Organic Pure Care fra Plan Organic
4. november 2016 bal@freemindsmedia.com

04. november 2016

Organic Pure Care fra Plan Organic

Organic Pure Care fra Plan Organic

Det seneste skud på stammen af økologisk hårpleje og farver i højeste kvalitet er klar til din salon!

Og her mener vi Salon! Ingen detail eller internet. Så er du træt af at se dine professionelle produkter solgt alle steder end i din salon, så skal du kigge nærmere på Organic Pure Care serien, der udelukkende tilbydes professionelle frisørsaloner. Kontakt Plan Organic nu, så du kan blive premiereforhandler og få en enestående mulighed for at forhandle en eksklusiv serie af højeste kvalitet og til yderst rimelige priser.

Organic Pure Care fra Plan Organic

Organic Pure Care er en serie af økologisk hårpleje, styling og hårfarver med nøje tilpassede ingredienser, der er baseret på de lækreste naturlige ingredienser, æteriske olier og planteudtræk. Serien er netop nu lanceret på det danske marked, hvor den introduceres udelukkende til professionelle frisører. 

Med Organic Pure Care får du et lækkert og omfattende hårpleje med flere forskellige linjer at vælge i mellem, en fantastisk stylingserie, to forskellige komplette professionelle farveserier og lysningsprodukter.

Colorganic fra Plan Organic

Vi kunne blive ved med at nævne fordelene ved Organic Pure Care, men kontakt os i stedet for et uforpligtende besøg, så du kan opleve produkternes kvalitet.

Ønsker du mere information om Organic Pure Care, så besøg hjemmesiden www.organicpurecare.dk eller ring på telefon 55 72 11 00. Du kan også skrive til os på contact@planorganic.dk.

 


ANNONCE