Annonce

Optical Illusions by Wella Education Team – frisørshow og frisørseminar

Optical Illusions by Wella Education Team – frisørshow og frisørseminar
10. april 2017 bal@freemindsmedia.com

10. april 2017

Optical Illusions by Wella Education Team

Optical Illusions by Wella Education Team

I forbindelse med lanceringen af Wella Professionals seneste kollektion ’Optical Illusions’ åbnede Wella dørene op for de mange forventningsfulde og spændte frisører, der var mødt op til deres show i København.

Wella Education Team, der denne aften bestod af den altid sprudlende Stine Høppner og Katrine Frederiksen, havde fået besøg af gæstefrisøren Jan Larsen, og sammen tog de os gennem forårets og sommerens trend, da de kom med deres fortolkning på ’Optical Illusions’.

Se også: ‘Optical Illusions’ aften hos Wella Professionals

Jan Larsen til Optical Illusions trendaften hos Wella Stine Høppner til Optical Illusions trendaften hos Wella

Katrine Frederiksen til Optical Illusions trendaften hos Wella
Wella Education Team bestod denne aften af Stine Høppner, Katrine Frederiksen og gæstefrisør Jan Larsen.

Stine Høppner fortalte, hvordan pandehår er en trend vi kommer til at se meget til, og gerne i en skarp udgave. Og dette er ikke kun på pigerne. Katrine viste, hvordan et kort pandehår kan anvendes og styles til fyre.

På samme måde fortalte Jan, at de grafiske klip og former vinder frem, og kommer til at pryde gadebilledet. Ud over de mere skarpe klip og farver, vil pastelfarver dog stadig være et hit både blandt frisører og kunder, der bliver mere modige i deres farvevalg.

Se også: ‘Optical Illusions’ fra Wella Professionals

Pandehår er en trend vi kommer til at se meget til Pandehår er en trend vi kommer til at se meget til
Pandehår er en trend, vi kommer til at se meget til. Både til kvinder og mænd.

Midt i showet dukkede Benjamin Martin, Global Capability Trainer for Sebastian Professional, op på skærmen, for at hylde Nina Larsen, der som den eneste dansker er blevet optaget til det international Sebastian Team. Stort tillykke!

Det dygtige team klippede, farvede og stylede i alt 12 modeller, og kom rundt om mange forskellige farveteknikker. Både farve med stanniol, frihåndsfarvning og Jan introducerede også frisørerne for en teknik, han kaldte ’bananer’ – hvor farven lægges som en trekantede bananform skiftevis under hinanden. Der var nok inspiration for frisørerne at tage med hjem.

Som altid kom Stine til sidst med en lille teaser på, hvad vi kan forvente os snart. Til maj lanceres Wella Fusion – en intens hair recovery serie. Det ser vi frem til!

Tekst: Sascha Tejlmann
Fotograf: Claus Peuckert


ANNONCE