Annonce

‘Optical Illusions’ aften hos Wella – contouring frisørshow

‘Optical Illusions’ aften hos Wella – contouring frisørshow
9. marts 2017 bal@freemindsmedia.com

09. marts 2017

‘Optical Illusions’ aften hos Wella Professionals

Der var lagt op til en flot og farverig aften, da Wella Professionals inviterede til show i forbindelse med deres seneste kollektion ’Optical Illusions’ i København.

Der var lagt op til en flot og farverig aften, da Wella inviterede til show i forbindelse med deres seneste kollektion ’Optical Illusion’ i København.

Endnu en gang var aftenens to scener proppet med inspiration og talent da Wella Nordic Creative Team, bestående af Stine Høppner, Kim Mäenchen, Anki Moe, Christian Andersson og Jari Palin, kom med deres fortolkninger på kollektionen ’Optical Illusions’.

’Optical Illusions’ handler om synsbedrag og om at skabe forskellige udefinérbare effekter i håret. Contouring er blevet populært inden for makeuppens verden, men denne aften handlede det om contouring gennem klip og farve.

Norske Anki Moe fortalte, at man som frisør kan bringe det bedste frem i kunden ved at tilpasse sin klipning, farve og styling til kundens ansigtsform og –træk. Stine Høppner tilføjede: ”Det handler om at lege med lyset og de forskellige strukturer”. Og dette så vi denne aften en masse flotte og inspirerende eksempler på, da de fem dygtige frisører på scenen hev den ene model efter den anden frem.

Se også: ‘Optical Illusions’ fra Wella Professionals

De flotte effekter opnås ved at lægge farven som et panel i håret. De flotte effekter opnås ved at lægge farven som et panel i håret.
De flotte effekter opnås ved at lægge farven som et panel i håret.

Udover de flotte fortolkninger kom finske Jari Palin med en opfordring til frisørerne vedrørende Wella TrendVision: ”Er du selv, eller kender du den næste store stjerne inden for én af de to kategorier, ColorVision og CreativeVision, så send en ansøgning”. Finalen i det store Wella TrendVision show afholdes dette år i London.

Se også: Wella TrendVision 2016 i Barcelona

Til sidst i showet fik vi en lille teaser på, hvad vi kan forvente os af næste sæson, når Wella Professionals præsenterer autentiske ”New Norm” kollektion og nye farver i Koleston Perfect Innosense serien kaldet ’Dusk’. Det ser vi meget frem til!

Tekst: Sascha Tejlmann
Fotograf: Claus Peuckert ANNONCE