Annonce

OPLEV HAIRSPRAY FØR ALLE ANDRE

OPLEV HAIRSPRAY FØR ALLE ANDRE
27. juni 2016 bal@freemindsmedia.com

27. juni 2016

OPLEV HAIRSPRAY FØR ALLE ANDRE!

Fredag d. 4. marts kl. 20.00 i TIVOLIS KONCERTSAL bliver der arrangeret en særvisning af forestillingen for en eksklusiv lukket kreds, i form af en helt speciel generalprøve.

ÅRETS STØRSTE OG FEDESTE FEEL-GOOD MUSICAL

HAIRSPRAY er den første (og hidtil eneste) musical, hvor hårmode og hårprodukter spiller en helt central rolle.

HAIRSPRAY foregår i de tidlige 1960’ernes USA – og musicalen bliver en parade af tidens fantastiske og vanvittige hårmode.
Damernes frisurer kunne simpelthen ikke blive høje og fyldige nok. Kvinder i alle aldre permanentede, curlede og touperede lokkerne så højt som overhovedet muligt – og tryllemidlet, der fik frisuren til at holde nat og dag, var HÅRLAK! – HAIRSPRAY!!

Selv drengene holdt sig ikke tilbage – og forestillingens pop-helt, Elvis-klonen Link Larkin, har altid en dåse hårlak i baglommen.

Oplev Silas Holst, Martin Brygmann, Lene Nystrøm, Johannes Nymark, Julie Zangenberg,
Caroline Henderson, Jesper Lohmann og Nanna Rossen m.fl. i årets feel-good forestilling.

Handlingen i HAIRSPRAY udspiller sig i Baltimore 1962 omkring den lokale TV-station, hvor The Corny Collins show (sponsoreret af det fiktive hårproduktfirma Ultra Clutch Hairspray) lokker alle danseglade teenagere til skærmen. Tracy Turnblad, en stor pige med et stort hjerte, drømmer om
at optræde i showet (og om at score showets stjernefrø, den lækre Link Larkin). Drømmen virker umulig for en pige den forkerte side af de 100 kg, men Tracy giver ikke op. En morgen står hun ekstra tidligt op og touperer sit hår højere end nogensinde før. Hun giver frisuren et ordentligt pust hårlak, pjækker fra skole og tager til audition på The Corny Collins Show. Når håret først sidder, er der intet, der kan holde Tracy tilbage!

Der er garanti for sprudlende dansenumre og forrygende musik, når et stjernespækket hold inviterer til livsglad fest i 60ernes USA.

Nyd Danmarks musicalkonge Silas Holst i samspil med popgiganterne Lene Nystrøm og Caroline Henderson i et drømmecast, der også tæller Julie Zangenberg, Jesper Lohmann, Johannes Nymark – og ikke mindst Martin Brygmann i kjole, som Tracys mor!

SÆRPRIS KUN 100 kr + gebyr ved køb inden 2. marts

(obs! begrænset antal pladser)


Køb billet her:  http://burl.nu/xa3ly3


ANNONCE