Annonce

Annonceinformation

Få mest ud af din annonce

Her kan du finde tips til hvordan du får mest ud af, at annoncerer hos os.

8 tips til en god annonce / banner

Praktiske tips

1. Hold det enkelt

For meget tekst i et banner får det til at se rodet ud. Det er bedre, at have en masse ledig plads, og at teksten og sloganet er enkelt og tydeligt at læse.

2. Lav den visuel attraktiv

Lav din annonce eller banner visuel attraktiv med farve og et kontaktpunkt at drage blikket mod. Et godt billede kan udtrykke hvad, du tilbyder, gennem billedsprog.

3. Fremhæv det, der gør dig unik

Sørg for at inkludere det, der gør dig og dit tilbud unikt og giver dig en fordel i forhold til konkurrenterne. Det kan du for eksempel gøre gennem et kraftfuldt slogan.

4. Giv et tilbud

Det kan være en rabatkode, fri leveringen eller noget andet, som din målgruppe sætter pris på. Det kan være en god idé at sætte en slutdato på dit tilbud, så du lægger et pres på kunden om at interagere med din annonce.

5. Lav opfordringer

Gør det let for kunden at forstå, hvad de skal gøre som det næste. Opfordringer som køb, ring i dag, bestil og se vores bedste pris her gør det tydeligt for kunden, hvad næste skridt er. Dette kan også tydeliggøres ved brug af knapper, pile osv.

Inden du begynder

6. Tænk på din målgruppe

Inden du begynder at designe din annonce, er der en del, der bør tænkes igennem. Først og fremmest er det vigtigt, at du tænker på din målgruppe, når du laver din annonce – hvem er det, du vil nå? En almindelig fejl er at forsøge at nå alle, og i stedet for når man ingen. Tænk nøje over hvilke kunder du vil tiltrække, og sørg for at din annonce taler til dem.

7. Tænk over formålet med din annonce

Du bør også tænke over formålet med din annonce. Er det mål at skabe kendskab til dit mærke, eller vil du skabe interaktioner så som salg? Hvis du vil have, at dine kunder skal interagere med din annonce, skal vi kigge nøje på tip 5 og 6 igen. Uanset er det vigtigt at al dit materiale altid er konsistent med dit brand, når det kommer til farver, font osv., så du skaber genkendelse.

8. Anvend en landingpage

Tænk på at din annonce blot er første skridt. Derfor er det vigtigt, at der bliver taget hånd om kunderne, selv efter de har klikket på annoncen. Derfor skal man tænke over at matche siden, du linker til, med din annonce og sørge for, at tilbuddene eller produkterne fra annoncen også findes på siden. Ellers kan det ske, at kunderne bliver forvirret, trætte eller forlader hjemmesiden. Det er blevet almindeligt at anvende en landingpage, der er en enkel side, som kunderne lander på og er specialdesignet til at matche annoncen og tilbuddet. En landingpage skal gøre beslutningsprocessen lettere, da man lander på en relevant side i stedet for at skulle lede selv på hjemmesiden.

Nedenfor kan du se eksempler på forskellige annoncer og banners – Du er velkommen til at bruge dem som inspiration.

Solomail

Eksempel 1
Eksempel 2

Annonce i nyhedsbrev

Eksempel 1
Eksempel 2
Eksempel 3

Banner

Eksempel 1 – Leader Banner
Eksempel 2 – Leader Banner

Eksempel 1 – Inread Banner
Eksempel 2 – Inread Banner

Eksempel 1 – Wide Banner
Eksempel 2 – Wide Banner