Annonce

Om os

Velkommen til Hair Magazine!

Hair Magazine er Nordens største fagblad til frisører. I det trykte magasin, online her på hairmagazine.dk og på de sociale medier kan du holde dig opdateret på alt det spændende, der sker i frisørbranchen, både lokalt og globalt.

Hair Magazine, som ejes af Freeminds Media A/S, distribueres gratis til alle registrerede frisører i Norden, fire gange om året. Tilsammen har de Nordiske magasiner i rækkevidde på cirka 43.000 registrerede frisører, heraf 8.000 i Danmark.

Freeminds Media

Freeminds Media A/S er et mediebureau, som producerer nichemedier, både online og i trykt format, specifikt rettet til frisørbranchen. Freeminds Media blev grundlagt i Danmark i 2002 og er i dag stærkere end nogensinde før. Vi vokser så det knager og er altid interesseret i nye samarbejder og muligheder for at ekspandere vores virksomhed. Kontakt os gerne på hello@freemindsmedia.com, hvis du har tips, idéer, ris eller ros.

Læs mere om vores købs- og leverancevilkår her

Modtag Hair Magazine gratis

Hair Magazine, der ejes af Freeminds Media A/S, distribueres gratis til alle registrerede frisører i Danmark, fire gange om året. Tilsammen har vores nordiske magasiner et oplag på cirka 43.000 registrerede frisører. Modtager du af uransagelig årsager ikke magasinet i dag, så er vi klar til at hjælpe dig! Send en e-mail med CVR-nummer, salonnavn og adresse eller ring til os på +45 31 31 35 31, så står vi klar til at hjælpe.

Abonnér på Hair Magazine

Ønsker du mere end ét eksemplar i din salon, eller er du ikke frisør men stadig interesseret i at modtage Hair Magazine? Lige gyldigt hvad årsagen er, til at du ikke modtager magasinet, så vil vi selvfølgelig sørge for, at du får det tilsendt, hvis du ønsker det. Registrér dig som abonnent og få de seneste frisørnyheder direkte hjem til dig fire gange om året. Hair Magazine Danmark: 360 kr./år + porto.

Hair Magazine Partners

Her på siden kan du se vores gode samarbejdspartnere samt læse mere om hver enkelt.

Læs vores
Media Information

Information til  annoncører

Print

Hair Magazine er et fagblad rettet mod frisørbranchen i Danmark. Vi henvender os til mestre, assistenter og elever i frisørbranchen og er uafhængige af eksterne interesser. Hair Magazine distribueres adresseret til alle frisørsaloner samt frisørskoler i Danmark.

Kvaliteten af Hair Magazine, som tryksag såvel som på indhold, resulterer i en høj gemme- og læseværdi, hvilket forlænger og forstærker effekten af annoncerne.

Materialespecifikationer:

  • Farver i CMYK
  • High-res PDF-fil
  • Billeder i 300 dpi
  • Fonte skal være inkluderet i PDF-filen
  • Tillæg 4 mm til beskæring på alle sider
  • Læsbare elementer min. 10 mm fra kant
  • Leveres på mail: hello@freemindsmedia.com

Vi tilbyder også kreative annoncer som fx. advertorials, opslag, tykke sider, postkort mv.

Online

Hairmagazine.dk er frisørbranchens foretrukne onlinemedie i Danmark og er en B2B hjemmeside, der udelukkende henvender sig til frisører. Vi målretter promovering og markedsføring af hjemmesiden direkte mod frisørerne bl.a. via vores frisørfagblad Hair Magazine og vores sociale medier.

På hairmagazine.dk tilbyder vi mange forskellige måder at annoncere på f.eks. via registrering, pop-up, annonce i vores elektroniske nyhedsbrev, udsendelse af solomails og diverse banners på hjemmesiden.

Hvis du har spørgsmål til nogle af ovenstående
punkter, er du velkommen til at kontakte os på mail
eller på telefon 31 31 35 31

Hvis du ligger inde med en god historie eller andre oplysninger, der kunne have interessere for redaktionen på Hair Magazine, så venligst send os en mail her.

Freeminds Media A/S kan ikke holdes ansvarlige for eventuel nedetid, nedsat fremkommelighed eller problemer med bestemte forbindelser. Der refunderes ikke penge for bannere, annoncer eller registreringer pga. nedetid, som Freeminds Media A/S ikke direkte har indflydelse på, herunder naturkatastrofer, strejker, kabelfejl hos direkte eller indirekte leverandører.