Annonce

Nytårshår fra Instagram

Nytårshår fra Instagram
27. december 2018 Cecilia Lindahl

27. december 2018

Nytårshår fra Instagram

Nytårsaften er lige om hjørnet, og er der en dag på året, hvor man kan give den maks gas med håret, så er det nytårsaften! Vi har fundet nogle glitrende partyfrisurer frem, som du kan dele med dine kunder, så de kan stråle til nytårsfesten!

@samanthacusicklondon
Striber i håret er noget, de fleste er kendt med, men hvad med striber af glimmer? I denne video viser britiske Samantha et look, hvor hun har indlagt semipermanente striber af glitrende folie – perfekt til en funklende nytårsfrisure!

@hairspray_studio
En stram, glat hestehale er lækkert i sig selv, men i denne video bliver frisuren taget til næste niveau med guld-glitter, der gør frisuren til en sikker vinder til nytårsfesten!

@charlheaneyibizahair
En smuk fletning kan være et godt alternativ til nytårsfrisuren til de, der ønsker at danse natten lang og hele vejen ind i det nye år. Denne lækre fletning er pyntet med partier med glitter og gør sig utrolig godt på dansegulvet!

@lisaalgerhair
Selvom nytårsaften er en dag, hvor man kan flotte sig lidt ekstra, kan enkle frisurer også gøres mere festlige ved at strø glitter over håret, ligesom på billedet herunder. Et godt tip er at spraye håret med hårspray førstog derefter strø glitter ud over håret, inden hårsprayen størkner, så glitteren når at sætte sig.

 

@lettileipuri 
Finske Marjut har på sin Instagram delt denne smukke fletteopsætning med glimmer i, som hun kalder for et ‘flettebageri’. Klassisk, enkelt og utroligt pænt!

Vi håber, at disse frisurer kan give dig inspiration til nytårshåret! Husk, at du altid kan tage et kig på @hairmagazine.dk, hvis du mangler at få fyldt op på inspirationskontoen. Vi ønsker dig en glædelig jul og et festligt nytår!

ANNONCE