Annonce

Ny app hjælper frisører med perfekte hårfarvninger

Ny app hjælper frisører med perfekte hårfarvninger
27. november 2018 bal@freemindsmedia.com

27. november 2018

Ny app hjælper frisører med perfekte hårfarvninger

En ny dansk app, der har til formål at gøre det lettere for frisører at lave den perfekte hårfarvning hver gang, er netop blevet introduceret og er allerede blevet downloadet af frisører over hele verden. Appen hedder Livilea og er en farveteori-app, der er baseret på matematiske principper, der ligger til grund for enhver hårfarvning.

Livilea er en ny dansk app, der hjælper frisørerne med at beregne den perfekte farve

Alle frisører ved, at tillid er altafgørende for et vellykket besøg og en tilfreds kunde – og ikke mindst for at kunderne kommer tilbage til salonen, igen og igen. For at mindske risikoen for, at denne tillid brydes på grund af mindre vellykkede hårfarvninger, har den danske frisør Liva Pedersen netop lanceret Livilea; en farveteori-app, der sikrer perfekte farveresultater og tager højde for den individuelle kundes ønsker.

”I mange år har jeg oplevet, at selv erfarne kollegaer i branchen har problemer med farveprocessen, og jeg kan sagtens forstå hvorfor; bare at bestemme det rigtige startgrundlag og vide, hvad det rigtige underliggende pigment er, kan være en svær opgave. Oveni dét skal de også kunne levere den farve, kunden ønsker. Konklusionen er, at vi alle har brug for et hjælpeværktøj, der gør det muligt at kontrollere opskrifter”, fortæller Liva.

Livilea er en ny dansk app, der hjælper frisørerne med at beregne den perfekte farve

Idéen til appen startede, da hun for to år siden underviste på et kursus. Her blev hun hurtigt bekræftet i, at frisørerne havde svært ved at holde styr på al farveteorien, og at der var brug for en slags teoribog, som frisørerne nemt og hurtigt kunne slå op i. Det blev startskuddet for appen, der efter flere omfattende test endelig er klar.

Helt praktisk fungerer appen sådan, at den laver den beregning, som frisører ellers står og foretager i hovedet i salonen. Man indtaster kundens ønsker, start-tonehøjde, hvor meget gråt hår, der er, underliggende pigment osv., og så beregner appen den præcise hårfarve, der skal bruges. Derudover er Livilea ikke bygget op omkring et bestemt farvesystem, hvorfor den kan anvendes af alle frisører.

Livilea er gratis og kan downloades til både IOS og Android – på den måde har du den altid lige ved hånden, når du skal lave den næste farvning.

Gå ind og følg Livilea på Facebook og Instagram for se mere til arbejdet med appen.

I videoen nedenfor kan du se, hvordan Livilea virker!

Tekst: Sascha Tejlmann


ANNONCE