Annonce

Nordisk træf med Fondation Guillaume

Nordisk træf med Fondation Guillaume
29. november 2018 bal@freemindsmedia.com

29. november 2018

Nordisk træf med Fondation Guillaume

Fondation Guillaume Sverige bød juniorer fra Danmark, Norge og Finland til at medvirke til en nordisk weekend i Stockholm. Juniorerne skabte i fællesskab deres egen kollektion, What’s Natural, og viste den frem til Hårologis kongres sammen aften.  

Fondation Guillaume - Nordisk aften
En skøn gruppe fra eventet, hvor skabelse og kreativitet var i centrum. 

Juniorerne fra hhv. Danmark, Norge og Finland blev inviteret til at medvirke til en nordisk weekend i Stockholm af Fondation Guillaume Sverige. Interessen var stor og juniorene mødtes i Stockholm for at skabe kollektionen “What’s Natural“.

Den kreative weekend startede i Wella Studio, hvor kollektionen skulle komme til livs. Alle juniorer, der deltog, havde forinden fået nogle oplysninger, der skulle fungere som en base for hele kollektionen. Der blev farvet, klippet, stylet og lagt makeup på modellerne, inden kollektionen var klar til at blive fotograferet. 

Se også: Fondation Guillaume Interlaken Collection 2018

Hårfarvning er i fuld gang til kollektionen "What's Natural"Hårfarvning er i fuld gang til kollektionen "What's Natural"
Hårfarvning er i fuld gang til kollektionen “What’s Natural”

Om lørdagen var det tid til at begynde på weekendens store opgave – Et teknisk show til Hårologis kongres, der skulle præsenteres om søndagen. Inden den store finale til kongressen stod der forberedelse og træning på skemaet. Hele dagen blev brugt på den svenske frisørskole i Solna, hvor gruppen fokuserede på deres præsentationer af modellerne. 

Deltagerne arbejdede hårdt i Wella StudioDeltagerne arbejdede hårdt i Wella StudioDeltagerne arbejdede hårdt i Wella Studio

Ved Venue 81 i Drottninggatan, hvor kongressen fandt sted, begyndte juniorerne at øve på deres præsentation på scenen. De skulle, både praktisk og teoretisk, formidle tankerne og inspirationen bag, samt de teknikker de anvendte til at skabe kollektionen, til publikum. Efter meget nervøsitet, forberedelse og træning fra juniorerne sluttede weekenden af med at alle nordiske lande blev repræsenteret på scenen. 

Fondation Guillaume Sverige og projektansvarlig Gunilla Bergfeldt takker for en inspirerende, kreativ og skøn weekend.

Se kollektionen i galleriet forneden: 

{gallery/galleryblock?galleryid=2456}

Se også: VOL3 af Fondation Guillaume

Tekst: Sofia Johansson
Foto: Linda Schuster


ANNONCE