Annonce

New CID vinder fundet

New CID vinder fundet
8. marts 2016 bal@freemindsmedia.com

08. marts 2016

New CID vinder fundet

Louise fra Hvidovre blev den heldig vinder af New CID Cosmetics’ store konkurrence om et professionelt photo shoot i London til en værdi af kr. 35.000,-. Her ses Louise Jespersen sammen med Jesper Mauritzen fra salonsupport.dk og Mie Krogh Nielsen, der har solgt Louise New CID Cosmetics i hendes Salon – Salon De Lux på Hvidovrevej 342.

”Men jeg vinder jo aldrig noget” lød det fra Louise fra Hvidovre, da hun fandt ud af, at hun var den heldige vinder af New CID’s landsdækkende konkurrence om at vinde et professionelt photo shoot i London til en værdi af kr. 35.000,-.

En VIP makeover hvor håret klippes, man styles og får lagt en smuk makeup, for til sidst at få taget professionelle billeder i et stylet photo shoot – og så i London! Det er den oplevelse Louise og en veninde har i vente, som vinder New CIDs store konkurrence: En venindetur for to til London med overnatning på et af Londons mest trendy hoteller, Cumberland Hotel, samt en VIP makeover og et professionelt photo shoot i et New CID Studio.

Bag New CID Studio og New CID Cosmetics står Kelly Colman, tidligere danser og fotomodel, der er gift med manden bag den engelske frisørkæde Burlingtons, Clive Colman. For at kunne tilbringe så meget tid sammen som muligt, ville de to gerne kombinere deres arbejdspladser. Resultatet blev New CID Studios, hvor der arbejdes med New CID makeup serien. En makeupserie, der er skabt til ”rigtige kvinder” dvs. at den er nem og overskuelig at anvende – hver dag. Serien bygger på erfaringer fra flere end 200 makeup artister, der hver dag arbejder med kunderne i New CID Studios.

Makeup serien New CID kan fås i frisørsaloner i hele Danmark – bl.a. hos salon De Lux på Hvidovrevej 342, hvor den heldige vinder Louise handler. Indehaver af Salon De Lux Mie Krogh Nielsen er glad for, at hendes salon sammen med New CID kan præsentere vinderen af den store konkurrence.

For yderligere information, kontakt Salonsupport.dk på tlf.: 36 16 16 09 eller se www.salonsupport.dk

Se flere frisørartikler om frisørkurser, frisørshows og hårmode her!


ANNONCE