Annonce

Muse – Step by step med Philipp Haug

Muse – Step by step med Philipp Haug
19. juli 2019 Sascha Tejlmann

19. juli 2019

STEP BY STEP

Muse

Hår: Philipp Haug, TONI&GUY
Creative Direction: Sacha Mascolo-Tarbuck
Makeup: Lan Nguyen
Fotograf: Jack Eames

“Inspirationen for dette look er modemodellen Lera Abova, fotograferet af David Sims for Vogue Paris. Det, der var interessant, var sidestillingen af skønhed og edginess, styrke og blødhed, ultimativ femininitet og androgyni. Inspirationen for formen kommer fra den amerikanske ambassade i London, der var designet af Kieran Timberlake. Facaden har en utrolig kombination af rektangulære former og rundhed, der overføres til en stærk stil.”

Step 1
Start bagerst og arbejd med parallelle kurvede sektioner, der løftes til 90 grader ved toppen af sektionen og følger hovedets form. Graduér forsigtig i nakken for at skabe en blødere form.

Step 2
På side-sektionen skal du holde håret i en fingers bredde og klippe parallelt med den horisontale deling. Anvend derefter scissor-over-comb teknikken for at skabe et undercut område. Tilføj derefter detaljer gennem håret på hårlinjen for ekstra styrke.

Step 3
Fortsæt med at tage parallelle horisontale sektioner, indtil du når toppen af sidesektionen.  Flyt hver sektion for at lave en stationær guide til at skabe et grafisk omrids.

Step 4
Gå herfra videre til top-sektionen og tag parallelt kurvede sektioner. Hold håret i 90 grader for at flytte og afbryde formen på bagsiden. Linjen er herved point cut, hvilket øger skærelinjen mod fronten.

Step 5
Anvend en label.m føntørrer og label.m Cushion Brush og føntør håret fra side til side for at udjævne hårets ydre lag.

Step 6
Tag en meget bred trekant-sektion fra fronten og del håret ligeligt på hver side. Red håret til dets naturlige fald til absolut ingen elevation, før du anvender frihåndsteknik til point cut af hårets inderside og ud, for at skabe et flot, afrundet pandehår.

Endeligt resultat

ANNONCE