Annonce

Morten Kongsbak – Modsætninger mødes

Morten Kongsbak – Modsætninger mødes
1. marts 2016 bal@freemindsmedia.com

01. marts 2016

Morten Kongsbak – Modsætninger mødes

Før og efter billede - Modsætninger mødes af Morten Kongsbak
Før og efter billede – Modsætninger mødes af Morten Kongsbak

Til denne serie har jeg ladet mig inspirere af de kunder som de fleste nok kender fra salonerne. De kunder, som gerne vil farves mørk, på en lys måde. Have lavet en stor forandring, uden at ville have klippet noget hår af. Have det hele sat op, men stadig have det løst. De kunder, som ikke helt kan bestemme sig for, hvad de egentlig gerne vil have, og snakker lidt i modsatte retninger. Jeg kunne heller ikke helt bestemme mig for stilen til denne serie. Derfor lavede jeg noget, der indeholdte flere elementer. Noget samlet, snoet og noget nede. Et ghetto look med et pænt twist, så jeg kunne samle mine modsatrettede tanker i én frisure.

Jeg ville gerne lave noget som var blødt, men med et twist, så det ikke blev alt for pænt og friseret. Og synes at snoningerne hvor man kan se lidt dybde fra bunden gør, at det bliver lidt mere råt i forhold til “sløret” ned foran ansigtet.

På den måde kunne jeg lave et ghetto, men stadig pænt look på en lys skandinavisk pige. Et look man ikke umiddelbart ville forbinde, med en lys pige fra Danmark. Jeg synes det var en sjov kontrast til det lidt pænere i frisuren. Lidt som når to modsætninger mødes og det stadig fungerer.


1. Inden jeg går i gang med snoningerne deler jeg håret ind.

2. Inddelinger til første snoning, for at gøre det overskueligt for mig selv 3. Jeg er i gang med en af de sidste inddelinger, og friserer den igennem inden jeg begynder at sno.
2. Inddelinger til første snoning, for at gøre det overskueligt for mig selv.
3. Jeg er i gang med en af de sidste inddelinger, og friserer den igennem inden jeg begynder at sno.
4. Til at begynde med snor jeg mere stramt og begynder undervejs at lave snoningen lidt mere løs så den får mere fylde. 5. Her giver jeg pandehåret noget struktur med volumasteren så jeg kan få det til at se lidt “støvet” ud.
4. Til at begynde med snor jeg mere stramt og begynder undervejs at lave snoningen lidt mere løs så den får mere fylde. 5. Her giver jeg pandehåret noget struktur med volumasteren så jeg kan få det til at se lidt “støvet” ud.

6. Undervejs justerer jeg lidt i mine snoninger. Jeg trækker og skubber lidt for at få proportionerne rigtige.
6. Undervejs justerer jeg lidt i mine snoninger. Jeg trækker og skubber lidt for at få proportionerne rigtige.

7. Her bruger jeg lidt lak for at fi ksere pandehåret, så det stadig kan have lidt fasthed selvom det hænger løst.
7. Her bruger jeg lidt lak for at fiksere pandehåret, så det stadig kan have lidt fasthed selvom det hænger løst.

Hår & Make-up – Morten Kongsbak
Model – Sussi fra Scoopmodels
Foto – Cecilie Bach

ANNONCE