Annonce

Men’s grooming night med Salonsupport.dk

Men’s grooming night med Salonsupport.dk
1. marts 2016 bal@freemindsmedia.com

01. marts 2016

Men’s grooming night med Salonsupport.dk

Champagnen var på køl, scenen var sat og diskolyset var i fuld gang med at sætte stemningen til aftenens festlige show af Salonsupport.dk, hvor mere end 170 frisører var mødt op på Club Sunday d. 7/11.


Salonsupport.dk åbnede dørene op for et brag af et show d. 7/11 på Club Sunday, hvor de 10 produkter fra Top shelf 4 Men skulle demonstreres.

Den rå guitar spillede på højtryk, for at markere starten af et hæsblæsende show, hvor de mange mandlige modeller kom løbende ind på scenen og ikke mindst aftenens instruktører, Jesper Dyrby og Jan Lauritsen. Derefter slukkede musikken og showet startede for alvor. Men ikke mere end der stadig var plads til en øl og masser af jokes, for underholde det kan de!


Aftenens mange mandlige modeller som alle er stylet med de lækre produkter fra
Top shelf 4 Men.

Jesper og Jan klippede og barberede de mange mandlige modellers hår på scenen alt imens der blev anvendt, demonstreret og fortalt om de 10 produkter fra brandet, Top shelf 4 Men, som Salonsupport.dk overtog distributionen af i august.


Ifølge Jesper, havde mænd en tendens til at bevæge meget på hovedet når de skulle klippes, men frisørerne skulle ikke holde igen med at ‘sætte dem på plads’.

Hver gang de to instruktører anvendte et nyt produkt fra Top shelf 4 Men, viste de både showets deltagende frisører og modellen hvilket produkt de anvendte og den korrekte mængde. Ifølge Jan og Jesper, er mænd meget villige til at købe hårprodukter – og hvis de vil have ét produkt køber de oftest hele serien. I dag er der ikke mange frisører som tilbyder barbering, men der er rent faktisk en højere efterspørgsel efter barbering end de to herrer kan udbyde.


“Maskinen er et af de værktøjer vi implementerer i vores herrearbejde for at give lidt kant” fortæller Jan. Her fortæller han, at Salonsupport.dk sælger en meget let barbermaskine som gør barberingen til en leg.

Se også: Salonsupport.dk har overtaget distributionen af Topshelf 4 Men

Da Jesper er ved at færdiggøre looket på sin model, fortæller han om produktet The Shave fra Top shelf 4 Men. Dette er en barberingscreme uden parabener, parfume og gas og er god at anvende til kundens nakke. ”Det fantastiske ved The Shave er, at man ikke behøver at tørre den væk med et håndklæde, den kan bare smøres ind i huden så den bliver blød og lækker” fortæller Jesper.


Jesper Dyrby og Jan Lauritsen stylede de mandlige modeller med produkterne fra det maskuline, innovative og ‘no-nonsense’ brand, Top shelf 4 Men, af Salonsupport.dk.

Ikke mange af de tilstedeværende frisører havde erfaring med barbering, men til det have Jesper det perfekte råd: Glattejernet kan bruges hvis kunden bløder ved barbering og derefter kan det forsegles med hårspray, joker Jesper.


Maria Arno fra Rogue Barber Birds er her i gang med at give en model en barbering med både varme og kolde håndklæder samt creme og kost – de vil have en ‘oplevelse’ og ikke bare en barbering.

Mens Jan arbejder på sin model, fortæller han hvordan gele er et af de vigtigste redskaber når en herrefrisure skal styles, da ”gele skal understøtte en god klipning”. Først anvendes gele til at skabe struktur og derefter voks til stylingen.


Jan fortæller om bogen, Mandatory, som kan købes for et lille beløb hos Salonsupport.dk. I bogen kan man se frisurer fra forskellige vinkler, så kunden bedre kan vælge.

”Top shelf 4 Men er ikke lavet til frisører, den er lavet til kunder” fortæller Jan, da produkterne er nemme for kunderne at anvende hjemme.


Et udpluk af aftenens modeller.

Som ved enhver rockkoncert har aftenens show også en ende, hvor de fremmødte frisører fik tips og tricks til hvordan produkterne fra Top shelf 4 Men kan anvendes og ikke mindst sælges i salonen. Aftenen sluttede af med et brag til sangen Paradise City fra Guns N’ Roses.

Tekst: Mia Elleby
Foto: Claus Peuckert

Se også: Salonsupport.dk har overtaget distributionen af Top shelf 4 Men

For yderligere information, kontakt Salonsupport.dk A/S på tlf. 36 16 16 09 eller se www.salonsupport.dk

Se flere frisørartikler om frisørkurserfrisørshows og hårmode her!


ANNONCE