Annonce

Med IdHAIR på frisørseminar på Kreta

Med IdHAIR på frisørseminar på Kreta
2. november 2016 bal@freemindsmedia.com

02. november 2016

Med IdHAIR på Kreta

Septembersolen bagte, en lun brise legede let med palmegrenenes toppe, og mere end 100 frisører lå klar på snorlige rækker af solesenge; første undervisningsdag på hotellet Golden Sand på Kreta. Programmet stod på ”look and learn” med undervisere fra IdHAIR Art Team.

Med IdHair på kursus på Kreta

Siden 2002 har IdHAIR Company årligt afholdt kursus under sydens sol, hvilket gør dem til de første i branchen til at udbyde kursusrejser af den kaliber. Hvorfor valget faldt på Kreta skyldtes øens skønne omdømme. De første to år bookede virksomheden sig ind på hotellet gennem et charterbureau, men herefter viste konceptet sig at være så stor en succes, at IdHAIR kunne booke hele hotellet direkte og ikke gennem bureau.

Gennem en uge var salonen udskiftet med sol, sommer og salonopdateringer. Frisørerne modtog undervisning i klippe-, farve-, og opsætningsteknikker, og de arbejdede løbende selv med hands on under åben himmel eller under parasollernes svalende skygge.

Se også: IdHAIR – Elements

Med IdHair på kursus på Kreta Med IdHair på kursus på Kreta 

Inspiration og sparing
Ud over lærerig undervisning var Kreta-rejsen ligeledes en mulighed for frisørerne at lade sig inspirere og spare på kryds og tværs af saloner. Og der er ikke noget at sige til, at dette IdHAIR-kursus er kendt for at være et af de mest underholdende i branchen. Det gik nemlig ikke stille for sig, da mere end 100 festlige frisører samledes efter endte undervisningsdage; her blev der hygget og underholdt med alt lige fra hårshows til 90’er-fest.

Se også: IdHAIR – Mononymous frisurekollektion

Med IdHair på kursus på Kreta

Kursus 2017
Med indstillingen om at ”hvert år skal være det bedste”, glæder IdHAIR sig til at byde endnu et hold kreative frisører velkommen til et nyt år på Kreta fra den 9. september til den 16. september 2017.

IdHAIR har allerede nu åbnet op for bestillingen til 2017 og du kan booke det gennem din IdHAIR-konsulent eller på telefon 8674 2822. 

Tekst og foto: IdHAIR


ANNONCE