Annonce

Med DanHair i New York

Med DanHair i New York
14. marts 2016 bal@freemindsmedia.com
danhair i new york

14. marts 2016

Med DanHair til IBS Show i New York

 

Med Danhair som arrangør gik turen for en flok forventningsfulde og spændte frisører lørdag d. 25. april mod New York med IBS messen som hovedmål.

Gruppen blev ved ankomst indlogeret på Hotel Wellington på Manhattan, hvorefter aftenen bød på socialt samvær.

Morgendagens tur til IBS messen viste sig at være en stor succes. Oplevelsen var stor grundet messens brede vifte af shows, trends og inspirationsmuligheder, ikke kun for frisører men også for fodplejere, kosmetologer etc.

Eksempelvis kan nævnes langthårsshow med Martin Parson – et show der imponerede mange af de deltagende.

 

 

Som overraskelsesmoment blev de danske deltagere forkælet af Farouk Shami (ejer af Farouk Systems med mærkerne, CHI, Biosilk, Ultraglitz etc. alle mærker ført af Danhair) der med middag og særbehandling sørgede for en fantastisk aften.
Som ekstra overraskelse gæstede v Miss Denmark fra den verdenskendte Miss Universe konkurrence middagen.  Farouk Systems sponsorerer Miss Universe konkurrencen og sætter hår på alle modellerne, netop derfor var Miss Denmark, den danske repræsentant, inviteret.

     

Som deltagende på turen fortæller Didde og Lise fra Salon Hair Impulse, Vejen, hvordan eventyret i New York har givet dem fornyet energi og inspiration til nye hårtrends.

’Alt i alt må vi sige, at de gode forventninger var blevet indfriet. Tak for alle tiders tur med Danhair.’  Udtaler de to glade frisører.

 

 

For yderligere information kontakt Danhair på  Tlf. 55 37 00 76

ANNONCE