Annonce

Mariann Ivansdóttir – En målrettet drømmer

Mariann Ivansdóttir – En målrettet drømmer
10. december 2018 bal@freemindsmedia.com

10. december 2018

Mariann Klein Ivansdóttir – En målrettet drømmer

Tekst: Camilla Svensson (Sascha Tejlmann Red.)
Foto: Stine Ratje-Johansen & Amy Hansen

Hun føler sig både hjemme i København og Paris men trives nu bedst i den golde, overvældende natur på Færøerne. Mariann Klein Ivansdóttir, der driver Royal i Tórshavn, har agenturet på Balmain og er Art Director for Intercoiffure Danmark, har altid turdet at drømme stort.

 

Mariann Ivandóttir - Art Director for Intercoiffure Danmark.

Mariann Klein Ivansdóttir har altid elsket at skabe og finde det unikke og smukke frem hos mennesker. Derfor var der ingen tvivl om, at hun skulle være frisør. I skolen var hun den yngste i klassen, energisk og havde svært ved at sidde stille til de timer, der ikke handlede om hår.

”Jeg ville hellere i gang og lære så meget som muligt og øve alle teknikkerne. Det er noget, der aldrig stoppede, og sådan er jeg også i dag – jeg vil bare gerne fortsætte med at blive bedre hele tiden”.

Mariann er født og opvokset på Færøerne, og i dag er det stadig der, hun har sit faste punkt i livet. Selvom det er hendes hjem og en del af hende selv, som hun er meget stolt over, har hun altid kigget videre ud over horisonten og villet mere. Det viste sig allerede, da hun skulle vælge praktikplads. Hun havde allerede fra start blikket fast rettet mod Tórshavns førende, største og mest cool salon – og sådan blev det.

Læs også: Intercoiffures nordiske kongres levererede i topklasse

”Min tid i lære var virkelig spændende! Hende, der ejede salonen, havde også agenturet på Wella på Færøerne, så Mark og Kira (der i dag driver Creademic i København) kom ofte dertil og holdt kurser. Når de skulle forberede modellerne inden showet, ville jeg gerne være med og hjælpe til, også selvom det var i weekenden. Jeg kunne ikke forstå, hvorfor de andre ikke stod i kø for at få lov”.

Artiklen er længere! Læs resten af artiklen i vores magasin online her!

ANNONCE