Annonce

Marcelklubben på Det Ny Teater

Marcelklubben på Det Ny Teater
8. marts 2016 bal@freemindsmedia.com

08. marts 2016

Marcelklubben på Det Ny Teater


Til venstre ses Mogens Sonne fra Zimmersonne, og til højre ses er det Dan Bro fra RAAH.

Marcelklubben afholdte show på Det Ny Teater og var en oplevelse der endnu engang viste, hvorfor det er en oplevelse at være frisør.

Scenen er sat og Præsident Johnny Poulsen og Vicepræsident Thomas Lauritsen byder velkommen til de første 3 frisører på scenen; Tina fra Kongsted, Mette fra Zimmersonne og Jesper fra Koch.

Først bliver vi præsenteret for en gruppe dansere der legende og dyrisk tager os ind i et univers af smidighed og bevægelse. Dansernes hår var sat af Yvonne Hemming.


Jesper Koch klipper en korthåret helt blond pige i en rockbitch stil som klæder både pige og tøj, samt præsenterer en herre fra et fotoshoot med kort kort sidehår, skilning og overskæg.

Mette fra Zimmersonne er meget inspireret af paryk look og nævner Chanel og Vivienne Westwood som spændende inspirationskilder. Hun klipper en lyserød pastelfarvet i flere lag, som er parykagtig og viser en færdig model af Chanels nyeste hårlook.

Aftenen runder af med lidt filosofi hvor ordene : familie, samvær, fællesskab, stilhed, lange ben, ærlighed og kærlighed bl.a. indgår.

Se video herunder:

Tekst: Poul Tvernø

Se mere om Marcelklubben på www.marcelklubben.dk

Se flere billeder om Marcelklubben her!


ANNONCE