Annonce

Marcel klubbens store London aften

Marcel klubbens store London aften
13. april 2016 bal@freemindsmedia.com

13. april 2016

Den store London aften

  

En våd aften i starten af november havde Marcel klubben inviteret inden for til London aften. Arrangementet blev afholdt på Jazzhouse, hvor gæsterne sad rundt omkring ved små borde med deres drinks og lyttede til lækker lounge musik fra Nicolai Jensen inden showet gik i gang.
Som navnet antyder, havde alle frisørerne på scenen været af sted til Salon International i London, hvor de var blevet inspirerede både på messen og dens shows, men også af ganske almindelige mennesker rundt omkring i byen.

  

   

På scenen var i første omgang René Prakow, Johnny Paulsen, Tom Hom og Dan Bro som var kommet hjem med meget forskellig inspiration i tasken. Fra kort hår med skarpe kanter til lange bølgende lokker.
Efter pausen fremviste Morten Lynge et par modeller og derefter blev der plads til Jonas Shiran og Morten og Claus fra Frisør C i Hellerup. Jonas Shiran havde som den eneste ikke været i London, men derimod et smut i Rom, hvor han i et par dage havde stået i lære hos en af Roms ældste barberer og ville denne aften endnu engang gerne slå et slag for herrehår.
Det var en aften med mange kontraster og det er tydeligt at de forskellige frisører bliver inspireret af mange forskellige ting.

For at se video fra aftenens show klik her – Videoen er lavet af Nicolai Jensen

Se flere artikler her
  


ANNONCE