Annonce

L’Oréal Professionnels eksklusive Smartbond workshop

L’Oréal Professionnels eksklusive Smartbond workshop
4. oktober 2016 bal@freemindsmedia.com

04. oktober 2016

L’Oréal Professionnel inviterede til en eksklusiv Smartbond workshop i det københavnske akademi

Den seneste lancering af L’Oréal Professionnel Smartbond er endelig nået ud i salonerne. Smartbond er et system, der beskytter hårets bindinger, og dermed hjælper frisørerne til at turde lave de mest udfordrende hårfarve transformationer og på samme tid beskytter håret mod skade. Smartbond produkterne er blevet grundigt testet af L’Oréal Professionnel i over 18 måneder før lanceringen. L’Oréal Professionnel har også samarbejdet med nogle af de bedste i verden inden for farvning for at gøre Smartbond det perfekte match til frisøren.

Alle frisørerne der dukkede op til Smartbondakademiet

Alle frisørerne der var inviteret til Smartbond workshoppen i det københavnske akademi

Smartbond blev lanceret i midtseptember, men allerede i begyndelsen af august håndplukkede L’Oréal Professionnel nogle af deres bedste kunder til at deltage i en eksklusiv workshop i akademiet i det centrale København. Til denne workshop fik den inviterede gæst dét privilegium at blive kendt med Smartbond før lanceringen, og muligheden for at teste produkterne på modeller.

Workshoppen startede med en introduktion til Smartbond produkterne og konceptet af Lars Gejlager, Nordic Technical Manager for Professional Products department hos L’Oréal.

Lars har været involveret i Smartbond projektet siden starten og talte meget passioneret om den magi Smartbond kan udføre.

Smartbond workshop i København

Efter introduktionen var der for de inviterede frisører fri mulighed for at teste produkterne, og det københavnske akademi blev fyldt med en kreativ atmosfære. Et fotostudie var også installeret i akademiet, der kunne skyde de fantastiske Smartbond resultater, og samtidig fortrylle gæsterne og få dem til at have det sjovt foran kameraet.

Smartbond blev testet til grænserne i løbet af dagen, og gæsterne og resultaterne talte for sig selv. Selv modeller, der havde fået de mest dramatiske transformationer, forlod akademiet med en skinnende, blødt og smukt resultat.

Den danske blogger Melanie Norskov gik fra brunette til platinblond

Den danske blogger Melanie Norskov gik fra brunette til platinblond Den danske blogger Melanie Norskov gik fra brunette til platinblond

Den danske blogger Melanie Norskov var en af de mest modige modeller under eventet og gik fra brunette til smuk og sund platinblond. Melanie selv var overrasket over at denne transformation var mulig på blot én dag. ”Jeg synes det er så vildt at dette kan lade sig gøre på en dag uden at håret tager nogen som helst skade”, skrev Melanie på sin blog dagen efter eventet. Den fantastiske transformation blev udført af den talentfulde Dan Sørensen fra Niveau Frisør.

En vindende trio

Smartbond er et unikt system, der beskytter og styrker håret under tekniske behandlinger (som blegning og hårfarvning). Systemet består af 3 komponenter, hvor de første to bruges i salonen og den tredje hjemme. Det er rigtig let at bruge og tilføje til frisørens rutine. Med en blanding af ny syre, ceramider og polymer beskytter Smartbond hårets fibre under farvning og frigør det fra negative ioner efterladt af bestemte ingredienser. Bonussen: blødere, forstærket og mere skinnende hår, selv når det er lysnet til ekstremerne.

Smartbondprodukterne

Step 1: Bruges i salonen, og tilføres i farve eller blegning for at beskytte bindingerne i håret under kemiske behandlinger.

Step 2: Bruges i salonen. Pre-shampoo der skal tilføres håret efter farvning eller blegning er skyllet ud. Dit hår renses fra kemikalierester, der ellers kan ødelægge bindingerne i håret. 

Step 3: Bruges hjemme. Bruges hver anden vask som en balsam efter shampoo. Tredje step beskytter kontinuerligt fibrene uge efter uge. Di kunde kan let beholde det flotte salonresultat hjemme.ANNONCE