Annonce

L’Oréal Professionnel inviterede til Toni&Guy-seminarium

L’Oréal Professionnel inviterede til Toni&Guy-seminarium
16. november 2018 bal@freemindsmedia.com

200 frisører besøgte Tivoli Hotel, da L'Oréal Professionnel inviterede til et trendseminar med Toni&Guy

 

16. november 2018

L’Oréal Professionnel inviterede til Toni&Guy-seminarium

Tekst & foto: Alexandra Malmborg (Sascha Tejlmann red.)

200 personer var til stede, da L’Oréal Professionnel inviterede til seminarie med Toni & Guy på Tivoli Hotel i København.


200 frisører besøgte Tivoli Hotel, da L’Oréal Professionnel inviterede til et trendseminar med Toni&Guy.

Simon Raby og Sara Ekstrand guidede frisørerne igennem trendy klipninger og farvninger, som de viste i sand Toni & Guy ånd.

”We love messy hair”, sagde Sara, da alle de farvestærke og moderigtige klippede modeller stod opstillet på scenen. ”Hos Toni & Guy behøver vi ikke at være så perfekte. Vi arbejder meget med enkle klipninger, som vi givet et editorial touch, for at give et mere spændende og moderne look”.

Simon Raby og Sara Ekstrand fra Toni&Guy viste flere trendy klipninger og stylinger på scenen.For at komme frem til dette look, har man anvendt det, der kaldes "interweaving technique"

Simon Raby og Sara Ekstrand fra Toni&Guy viste flere trendy klipninger og stylinger på scenen. For at komme frem til dette look, har man anvendt det, der kaldes “interweaving technique”.

Aftenen bød på mange frisurer i mange forskellige længder og former. Farverne varierede fra naturlige til pastelfarvede, og man blev inspireret af både opsætninger, skabt med weaving-tekniknikker, og mere salonvenlige og moderigtige stylinger. Som altid var frisurerne edgy.

Se også: L’Oréal Professionnel x Toni&Guy ‘London Fashion Week’

Det blev en inspirationsfuld aften med mange gode tips, som frisørerne kunne tage med sig hjem til salonerne. Pludselig føles vinteren lidt mere farverig.

Seminaret bød på 100% Toni&Guy ånd - edgy, lækkert og moderne.Seminaret bød på 100% Toni&Guy ånd - edgy, lækkert og moderne.
Seminaret bød på 100% Toni&Guy ånd – edgy, lækkert og moderne.

 

Se mere fra aftenen i galleriet her!

ANNONCE