Annonce

Living Proof show med ICON HairSpa – frisørshow nyeste klippeteknikker

Living Proof show med ICON HairSpa – frisørshow nyeste klippeteknikker
7. februar 2017 bal@freemindsmedia.com

07. februar 2017

Living Proof show med ICON HairSpa

ICON HairSpa inviterede til Living Proof show med Michael Shaun Corby

Stemningen var høj og humøret var i top blandt de mange frisører, der var mødt op til ICON HairSpas fantastiske show en aften i slutningen af januar. Showet blev afholdt i forbindelse med Danmarkspremieren på Living Proof, og aftenens hovedperson var den amerikanske stjernefrisør Michael Shaun Corby – Global Creative Director for Living Proof.

Michael Shaun Corby har gennem sin lange og succesfulde karriere bl.a. i Hollywood ordnet hår på store stjerner som Britney Spears og Nicole Richie, så han ved bestemt, hvad han taler om. Han var fuld af liv og energi, og startede aftenen med at få alle frisørerne op af stolene til en lille dansekonkurrence – så var stemningen sat!

ICON HairSpa inviterede til Living Proof show med Michael Shaun Corby
Michael Shaun Corby fik frisørerne op af stolene, da han startede en dansekonkurrence.

Denne aften tog Michael os gennem 1900-tallets forskellige årtier og de dertilhørende ikoniske hårmoder – alt fra 30’ernes bobfrisure inspireret af Louise Brooks, til 50’ernes James Dean og 60’ernes Twiggy-inspirerede frisurer, og selvfølgelig også 80’ernes popfrisurer inspireret af Madonna var på menuen.

Med sig på scenen havde Michael i alt syv modeller, som han klippede og stylede. Frisørerne blev klogere på nye klippemetoder – Air Crafting, der blev demonstreret til den Twiggy-inspirerede frisure, skaber en softness til frisure, mens Axis Cutting giver blend og flow til en mere voluminøs frisure, som det sås i 70’erne på Farrah Fawcett. Michael fortalte også hemmeligheden bag de smukkeste bølger skabt med et krøllejern – det handler nemlig om at have den rigtige bevægelse og det rigtige vrid i håndleddet, når man snor håret om jernet.

Se også: Danmarkspremiere på Living Proof

Michael Shaun Corby - Global Creative Director for Living Proof

Michael Shaun Corby - Global Creative Director for Living Proof ICON HairSpa inviterede til Living Proof show med Michael Shaun Corby
Michael Shaun Corby, Global Creative Director for Living Proof, tog frisørerne på en rejse gennem 1900-tallets forskellige årtiers hårmod.

I løbet af aftenen forklarede Michael de anvendelsesmuligheder og fordele, der er ved de forskellige produkter i Living Proofs sortiment. Flex Shaping hairspray er anvendelig i frisurer, der kræver bevægelse, mens Full Root Liftigt spray og Control hairspay, skaber volumen og sikrer hold hele dagen. Til fyrene var Michael glad for at bruge Amp Instant Texture Volumizer, der skaber tekstur og fleksibelt hold.

Living Proof blev lanceret i Danmark for et par måneder siden, og alle produkter i Living Proof er silikonefri. Forhandles hos ICON HairSpa.

Living Proof forhandles hos ICON HairSpa

ICON HairSpa inviterede til Living Proof show med Michael Shaun Corby ICON HairSpa inviterede til Living Proof show med Michael Shaun Corby
Michael stylede sine modeller med de lækre produkter fra Living Proof.

Se flere billeder fra aftenen her:

 

Tekst: Sascha Tejlmann
Fotograf: Claus Peuckert


ANNONCE