Annonce

Lækker eksklusiv GOLD clay wax – ny leverandør!

Lækker eksklusiv GOLD clay wax – ny leverandør!
14. marts 2016 bal@freemindsmedia.com
Gold purple

Lækker eksklusiv GOLD clay wax – ny leverandør!

14. marts 2016

Med inspiration fra gourmetkøkkenet, hvor farve, smag, duft og konsistens går op i en højere enhed, er GOLD clay wax sammensat for netop at opnå det perfekte voksprodukt.

Dette eksklusive stylingprodukt der blev lanceret i efteråret 2008 har ikke mistet sit lækre, professionelle look og sin gode kvalitet, der imod fået ny forhandler, nemlig  ICON Hairspa der desuden fører mærker som Label.m, Kevin Murphy og Zenz Therapy.

GOLD clay wax er smidig og lækker at smøre ud både i hænder og hår. GOLD clay wax har det stærkeste hold, som kan fås uden, at den ’fryser’ håret.
Takket være den eksklusive sammensætning er GOLD clay wax  meget drøj i brug og samtidig utrolig let at vaske ud – man skyller bare håret med vand.
GOLD clay wax er ideel til at gensætte frisuren selv efter flere timer med voksen i.
Der er kælet for selv de mindste detaljer, for at sikre en lækker konsistens, en delikat farve og appetitlig duft.
Farven er varm og indbydende. Duften er melon/agurk, som gør voksen sød og samtidig frisk for at gøre oplevelsen fuldendt.

Krukken
GOLD clay wax leveres i en smuk mat guldkrukke med sort kant og fed sort skrift, der er inspireret af arkitekturens mystik og skønhed.
Designet er unikt og kombinationen af de runde former og den matte guldfarve giver elegante og bløde linjer, som formår at skabe genkendelighed med stil.
I sin krukke udstråler GOLD clay wax  succes, selvstændighed, prestige og luksus.

Vejl. udsalgspris kr. 149,-

For yderligere information kontakt ICON Hairspa på tlf: 57 66 03 00 eller se www.iconhairspa.dk

ANNONCE