Annonce

La Biosthetique

La Biosthetique
4. januar 2019 Sascha Tejlmann
La Biosthetique

4. januar 2019

La Biosthetique – The Total Beauty Concept

Tekst & foto: La Biosthetique

I denne artikel svarer den parisiske virksomhed La Biosthetique på fire spørgsmål, så du som frisør kan blive klogere på virksomheden, hvad de står for og hvordan de kan hjælpe dig i din hverdag.

Kort info
Virksomhedsnavn: La Biosthetique
Antal ansatte: 500 ansatte verden over
Hovedkontor: Paris, Frankrig og Pforzheim, Tyskland
Brands: La Biosthetique

Hvordan startede virksomheden?
La Biosthetique blev grundlagt i 1947 af den parisiske biokemiker Marcel Contier og blev født med udgangspunkt i passionen for at skabe hår og skønhedsprodukter med naturlige og rene ingredienser, der arbejder i harmoni med vores egen biokemi.

Oprindeligt drev Siegfried Weiser virksomheden sammen med grundlæggeren Marcel Contier. I dag, siden Contiers død, driver Siegfried Weiser virksomheden sammen med sine sønner Jean-Marc og Felix fra deres hovedkontorer og hjem i Paris og Pforzheim, hvor virksomhedens forskning og produktion også foregår.

Da Marcel Contier grundlagde La Biosthetique for mere end 70 år siden, omhandlede hans indledende filosofi overvejelser vedrørende alt, og de oprindelige værdier er stadig værdsat den dag i dag. Kombinationen af bio, der betyder liv, og æstetik, der betyder skønhed. Han var en fantastisk biokemiker og havde en stærk tro på, at naturlige indholdsstoffer giver meget mere mening end syntetiske. Værende filantropist og humanist guider Contiers filosofi “think good thoughts and live well” stadig La Biosthetique den dag i dag.

Hvad er jeres vision?
At et salonbesøg er en rejse – ikke en destination. Vores Total Beauty Concept er tilgængeligt gennem professionelle saloner, der tilpasser sig vores værdier og koncept om premium kvalitet. De er de vigtigste ambassadører, når det gælder vores kultur omhandlende Total Beauty, og de tilbyder 5-stjernet service og pleje inden for områder af professionel farve, hårpleje, hudpleje og makeup. La Biosthetiques saloner rundt om i verden deler tanken om, at salonerne skal være skønhedstempler. La Biosthetique tilbyder produkter udelukkende til salonbrug, der indkapsler en luksuriøs oplevelse for gæsterne. Det vigtigste i La Biosthetiques Total Beauty-kultur er altid det individuelle: som kunde, som partner og som ansat. Som en stolt familieejet virksomhed, arbejder vi sammen som en enhed.

Hvordan kan jeres virksomhed hjælpe frisørerne i deres hverdag?
La Biosthetique udvikler og producerer særligt effektive produkter til hår og hud, der eksklusivt sælges i internationale hår- og skønhedssaloner.

Det kræver kompetencer at vide hvilket produkt, der er perfekt til hvilken hud. Til hvilken kunde. Til hver enkeltes ønske. Det er derfor, at de frisører, der bruger La Biosthetique i deres saloner, ikke bare er La Biosthetiques kunder. De er værdifulde og essentielle La Biosthetique-partnere, der skaber øjeblikke og skønhed. Fordi skønhed er et princip, der ikke kender nogle faste regler. Det kræver dygtighed og passion fra professionelle, der lever for det. Nogle ting kan selvfølgelig læres: uddannelse, der muliggør succes, er formålet med International La Biosthetique Academies, såvel som in-salon training. Andre ting skal du selv tilføje. Som person og som partner. Det er sådan, at La Biosthetique fungerer. La Biosthetique stræber efter ultimativ professionalisme og det individuelle ved hver enkelte, der tilslutter sig La Biosthetique på deres rejse mod succes. Det er La Biosthetique natur og kultur.

Hvor er jeres virksomhed på vej hen?
La Biosthetiques Total Beauty Concept er konceptet, der gennemsyrer alt, vi gør. Det står for det perfekte, individuelle produkt til hvert specifikke brug – i harmoni med alle andre produkter fra La Biosthetique. Naturlige ingredienser og premium kvalitet er påkrævet og begge dele i synergi med hinanden.

La Biosthetiques Full Care Concept er af den højeste kvalitet, når det gælder hår-, hud- og skønhedsprodukter. Vi udvikler os konstant med nye produkter inden for den seneste forskning kombineret med professionelle behandlinger og salgsmaterialer til salonerne. Vi skaber succes sammen – ikke kun særligt effektive produkter men et brand, der står for skønhed.

Derfor tror La Biosthetique at skønhed er en rejse, og vi skaber produkter, professionelle behandlinger og ritualer, der skaber en holistisk oplevelse for dig og kunderne.

ANNONCE