Annonce

Kreative salonnavne

Kreative salonnavne
8. marts 2016 bal@freemindsmedia.com

08. marts 2016

Kreative salonnavne (7. juni – 18. juli)

– Deltag i konkurrencen på Facebook og vind præmier fra Nordic HairContrast og omtale i Hair Magazine!

Hair Magazine har sat sig for at finde det mest kreative navn på en frisørsalon. Har du tilknytning til en frisørsalon som elev eller udlært frisør, der har været specielt kreativ med salonnavnet, så vil vi gerne høre om det.

SÅDAN DELTAGER DU:
Alt du skal gøre for at deltage er at skrive salonnavnet på Hair Magazines Facebook-fanside: www.facebook.com/hairmagazine.dk, og gerne tilknytte et par kommentarer. Billeder af salonerne er også velkomne!

Når du har uploadet dit bidrag, bedes du sende en e-mail med dine kontaktoplysninger samt salonnavn til: jb@freeminds.dk. Hvis du vinder, skal vi bruge et billede af salonen, gerne hvor man kan se navnet.

KÅRING:
Konkurrencen kører fra d. 7. juni til 18. juli, klokken 12:00.

PRÆMIER:

Præmien er sponsoreret af Nordic HairContrast og består af et gavekort til dig eller en af dine kunder på 1.500 kr. til hele deres sortiment. Derudover får vinderen omtale i næste udgave af Hair Magazine.
Gavekortet kan bl.a. bruges på hair extensions eller stylingredskaber..

For mere information om Nordic HairContrast se www.haircontrast.com

 

”Nordic HairContrast – Fashion system er det mest alsidige og pålidelige system i verden, det garantere enkelt “fashion care for hair”. HairContrast prioriterer høj kvalitet, og har derfor også – som en ekstra service – en garanti ordning der sikre alle som arbejder med HairContrast den rette tilfredshed og tryghed.

Vi vil glæde os til at forkæle dig eller en af dine kunder med et gavekort til en værdi af 1500 dkr. til hele vores sortiment.”

 

Generelt: Konkurrencen afgøres ud fra en subjektiv vurdering af redaktionen. Det er nødvendigt at have en profil på Facebook samt være fan af Hair Magazine, for at kunne deltage i konkurrencerne.

 


ANNONCE