Annonce

Konkurrence om styling med Sebastian i New York

Konkurrence om styling med Sebastian i New York
8. marts 2016 bal@freemindsmedia.com

08. marts 2016

SEBASTIAN PROFESSIONAL AFHOLDER DEN FØRSTE GLOBALE ONLINEKONKURRENCE FOR KREATIVE STYLISTER

Med sloganet “Glory waits for no one” udfordrer Sebastian Professional alle kreative stylister til at indsende deres kreative arbejde i den nye online-baserede Sebastian What’s Next Challenge.
Offentlig afstemning  og en professionel Sebastian-jury vil beslutte hvilke indlæg, der er frygtløse nok til at vinde en billet til New York City, hvor vinderen vil være med til at style backstage til New York Fashion Week som en del af Sebastian Professionals stylist team. Gør dig klar – konkurrencen bliver mere frygtløs end nogensinde før.

I What’s Next Challenge 2011 får stylisterne til opgave at skabe frygtløst hår, der afspejler deres fortolkning af “Cosmic Infinity”. Temaet er baseret på den nye kollektion af frygtløse, futuristiske looks skabt med alsidige Potion 9 og Potion 9 LITE og er et sted hvor alle muligheder er uendelige – håret har ingen begrænsninger og styling ingen forbehold.  

Alle andre Beauty Junkies og modeinteresserede individer har mulighed for at være en aktiv del af beslutningen om WHAT’S NEXT: de kan give deres mening til kende online ved at stemme på deres favoritter og således selv deltage i konkurrencen om en billet til livefinalen i Berlin i marts!

Konkurrencedetaljer
For at deltage skal du uploade et billede af dit mest frygtløse look/klip/style der repræsenterer temaet “Cosmic Infinity” på www.whatsnextchallenge.com inden d. 30. november 2011. Derefter vil de 5 med det højeste antal stemmer komme i finalen. Yderligere 5 vil blive udvalgt af det internationalt anerkendte Sebastian Professional Stylist Design Team som består af bl.a. Michael Polsinelli, Shay Dempsey og Ed Moelands.

De 10 finalister skal vise deres indlæg på scenen til live-showet i Berlin i marts 2012 og vil blive bedømt af Sebastian Professional Stylist Design Team som vil evaluere hvert looks artistiske design og kvalitet. Den endelige vinder vil vinde en tur for to til New York Fashion Week hvor han/hun vil være med backstage og arbejde side om side med verdenskendte stylister som en del af Sebastian Stylist Team til Fashion Week.

Hvordan fungerer det?
•    Gå til www.whatsnextchallenge.com og kig på den kreative information og inspiration for What’s Next Challenge 2011.
•    Skab det mest frygtløse look/klipning/styling, tag et billede af det og upload det på www.whatsnextchallenge.com indtil d. 30. november 2011.
•    En online afstemning og en jury bestående af Sebastian Fashion og Style guruer vil afgøre, hvem der bliver de 10 finalister, der skal deltage i den store finale i Berlin i marts 2012.
•    Baseret på deres liveoptræden, vil vinderen blive udvalgt af Sebastian-juryen og få mulighed for at komme backstage og style ved den efterfølgende New York Fashion Week.

Expose yourself
‘Ignite’ din fantasi. Inviter dine venner. Inddrag dine kunder. Skil dig ud i Sebastian’s What’s Next Challenge og skab opmærksomhed omkring din salon.

Be a style standout at the Sebastian What’s Next Challenge.

For inspiration fra Cosmic Infinities se http://www.hairmagazine.dk/frisoerartikler/frisoerartikler/index-frisoerartikler/sebastian-cosmic-infinities/

For yderligere information se www.whatsnextchallenge.com

 


ANNONCE