Annonce

Køb seks stk. BeautyLash Eyelash Booster og få gratis display

Køb seks stk. BeautyLash Eyelash Booster og få gratis display
14. marts 2017 bal@freemindsmedia.com

14. marts 2017

Kampagne! Køb 6 stk. BeautyLash Eyelash Booster
– og få et gratis display

Ved køb af 6 stk. BeautyLash Eyelash Booster indgår nu et smukt og praktisk display. Tilbuddet gælder til den 16. december, eller så længe lager haves.

Kontakt din grossist for at gøre brug af kampagnen!

Hvad er BeautyLash Eyelash Booster?
BeautyLash Eyelash Booster er et serum til vipperne med naturlige aktive ingredienser. Vipperne ikke bare længere, men de bliver også stærkere, fyldigere og mere glansfulde. Alt det kræver er lidt tålmodighed.

Se også: BeautyLash – Naturligt lange og smukke øjenvipper 

Efter en måneds anvendelse kan man tydeligt se, at vipperne er blevet længere og fyldigere. Den aktive ingrediens i BeautyLash Eyelash Booster er Black Sea Rod Oil, som findes i den caribiske koral Plexaura Homomalla. BeautyLash Eyelash Booster forlænger og forbedre vippernes levetid ved at stimulere den aktive vækstfase og dermed bliver vipperne længere.

Let at anvende på våde vipper og bryn
BeautyLash Eyelash Booster er let at anvende på både vipper og bryn. Påfør serummet langs vippekanten efter rensning af ansigtet hver aften. Efter 4­6 uger føles vipperne længere og tykkere. Fortsæt med at bruge serummet hver tredje nat for et vedvarende resultat. Det kræver lidt tålmodighed, men resultatet er det hele værd!

Före BeautyLash

Før BeautyLash

Efter BeautyLash

Efter BeautyLash


ANNONCE