Annonce

Køb en klippetaske og vær med til at støtte Senegal Voksenskole

Køb en klippetaske og vær med til at støtte Senegal Voksenskole
24. maj 2016 bal@freemindsmedia.com

24. maj 2016

Køb en klippetaske og vær med til at støtte Senegal Voksenskole


Senegal Voksenskole medvirker til at de unges fremtidige jobmuligheder øges.

Birte Juel Sandberg fik en drøm til at gå i opfyldelse ved at åbne en voksenskole i Senegal i byen Abene. Skolen garanterer sin eksistens med bidrag og støtte på forskellig vis. Formålet med voksenskolen er, at lære unge at læse, skrive og regne på fransk og engelsk. Hvilket skal være medvirkende til, at deres jobmuligheder øges og, at de kan blive selvforsørgende inden for bl.a. turisme, håndværk og kommunikation.

Birte Juel Sandberg har nu i ti år været med til at få lavet smukke klippetasker til frisører, hvor pengene går direkte til Senegal Voksenskole. Alle klippetasker er lavet i unika design og man har som frisør muligheden for selv at være med i designprocessen og derved sætte sit eget præg på taskens design.

Klippetaskerne er super funktionelle,
flotte og i højeste kvalitet.
Her et eksempel på en klippetaske pyntet
med sælskind og blonder.


Klippetaskerne er perfekte til frisørens alsidige arbejde og er både til mænd og kvinder.


Du kan være med til at støtte dette fantastiske projekt og samtidig få en smuk og unik klippetaske til din hverdag som frisør!

Det eneste du skal gøre er, at ringe til Birte Juel Sandberg på tlf. 31 13 76 63 eller gå ind på www.Facebook.dk/senegalvoksenskole og se og hør meget mere om projektet.

Se flere billeder fra projektet her:

{gallery/galleryblock?galleryid=809}

Foto: Mette Müller


ANNONCE