Annonce

Klip & farve aften med LT Brands

Klip & farve aften med LT Brands
20. marts 2017 bal@freemindsmedia.com

20. marts 2017

Klip & farve aften med LT Brands

Endnu en gang kunne LT Brands slå dørene til deres studie i Aalborg op, da de inviterede til klip & farve aftenkursus med den dygtige frisør Syrene Lamberty.

Klip & farve aften med LT Brands

55 frisører var mødt glade og forventningsfulde op, da LT Brands sammen med Syrene viste nogle flotte klip og farvninger. Syrene Lamberty driver til dagligt salonen Hair Creations by Syrene, der ligger i hjertet af København, hvor høj kvalitet, god behandling og fed stemning vægtes højt – noget som hun også tog med sig på scenen denne aften. Syrene har været med til flere events og shows som farvetekniker og stylist og er desuden freelancetekniker for evo.

På scenen blev både mandlige, kvindelige samt langthårs- og korthårsmodeller farvet, klippet og stylet, og der var rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Se også: Langthårskursus hos LT Brands

Klip & farve aften med LT Brands Klip & farve aften med LT Brands

Som altid åbnede LT Brands op for lageret, så frisørerne havde mulighed for at få fyldt godt op på hylderne i salonen. Stemningen var hyggelig og intim gennem hele aftenen, og de mange frisører fik lært en masse nye teknikker og tog helt nye idéer med sig hjem.

Se flere billeder fra aftenen i galleriet her:


ANNONCE