Annonce

Kenny Aleksandr og hans Indian Summer Collection

Kenny Aleksandr og hans Indian Summer Collection
30. marts 2016 bal@freemindsmedia.com

30. marts 2016

Frisure af Kenny Aleksandr – Indian Summer

Kenny Aleksandr - Indian Summer frisure

Sensommeren er over os og det har været endnu en sommer med mange bryllupper – en tradition og begivenhed som nok aldrig forsvinder, men som med tiden er begyndt at følge moden mere og mere. Ikke kun i valget af kjole som ikke længere altid skal være stor og prinsesseagtig.

Hår og makeup skal være naturligt
De fleste brude jeg denne sommer har stylet har alle bedt om at det skulle være en neutral make-up og meget gerne noget naturligt hvor håret ikke skulle være for stylet. Gerne et look som bare gør, at de ser friske ud og næsten kunne have sat deres hår selv.

Jeg er blevet inspireret af blomsterpiger, 70’erne og eventyrprinsesser. Personligt syntes jeg at blomster kan noget helt magisk når de kommer i håret på f.eks. en brud, frem for glimmer spænder og mærkelige sager. Perler kan også være rigtig fint.

De to looks på Caroline er lavet ud fra samme forberedelser og det er i bund og grund kun fantasien der sætter grænser, men forarbejdet skal være i orden. Jeg har brugt god tid på at pre style Carolines hår med både varme beskyttelse, mouse jeg har føntørret ind i hendes hår, samt volume produkter for at få fylde i bunden. Jeg bruger min syler til at lave krøller i hele hendes hår, da jeg syntes til et look som dette, bliver det bedre, men jeg kunne også have brugt curlers.

Se også: Kenny Aleksandr – Ginger Girl frisureopsætning

For mig gælder det efterfølgende om at bruge den nye struktur – børst håret godt igennem og vær ikke bange for at ødelægge krøllerne.

Jeg er stor fan af renfriseret smukke opsætninger, men det er også en fornøjelse at lege med håret på denne måde. Jeg flettede eksempelvis en fletning fra Carolines ene side af hovedet til den anden side og bruger den som et snoet hårbånd.

Se også: Kenny Aleksandr – Gentle WOMAN frisure

For at det yndige diadem ikke skal blive prinessenuttet, vælger jeg igen at komme de smukke rene hvide blomster på i siden så det passer til knolden jeg har rullet op i nakken på hende.

Rigtig god Indian Summer –

Se også: Kenny Aleksandr – Ginger Girl frisureopsætning

Se også: Kenny Aleksandr – Gentle WOMAN frisure

Hår og make-up: Kenny Aleksandr
Model: Caroline S
Fotograf: Camilla Bentz
Stylist Assistent: Linus von Rosenknauer

Denne artikel blev publiceret i Hair Magazine 4. udg. 2014.

Se flere frisørartikler om frisørkurserfrisørshows og hårmode her!


ANNONCE