Annonce

Fem fordele ved JRL Professionals klippemaskiner og trimmere

Fem fordele ved JRL Professionals klippemaskiner og trimmere
13. maj 2019 Dina Boysen

13. maj 2019

ADVERTORIAL

Fem fordele ved JRL Professionals klippemaskiner og trimmere

Tekst: Camilla Svensson

De mandlige kunder får mere og mere, og velfortjent, opmærksomhed i salonerne, og en kraftfuld trimmer og en pålidelig klippemaskine er vigtige komponenter i frisørens værktøjskasse. Det innovative brand JRL Professionals tilbyder klippemaskiner og trimmere med nye, praktiske funktioner.

Efter at have arbejdet med at fremstille produkter til store virksomheder i den professionelle hårbranche, har den familieejede virksomhed de seneste år stået på egne ben gennem brandet JRL Professionals. De har kombineret deres passion for innovation med ny teknologi og ergonomi. Resultatet er professionelle klippemaskiner og trimmere med nye funktioner, der gør hverdagen i salonen lettere.

Med JRL Professionals trimmere og klippemaskiner har man udviklet løsninger til flere af de udfordringer, som frisører og barberer oplever med deres værktøj. Vi har listet fem fordele ved JRLs klippemaskiner og trimmere.

1. Jævnt resultat på rette niveau 

Mange anvender deres maskiner på højeste effekt, også når det ikke er nødvendigt. JRLs maskiner har en censor, der kan mærke modstanden og derfor fortæller hvilket niveau, der giver den bedste effekt. Ved hård modstand justerer maskinen effekten automatisk, sådan at resultatet bliver jævnt hver gang.

2. Mindsket varme på skæret 

At anvende en lavere hastighed mindsker friktionen, hvilket gør, at skæret ikke opvarmes på samme måde. For yderligere at mindske varmen er JRLs trimmere og klippemaskiner udrustet med en patenteret stay-cool technology; en ny teknologi, der gennem en lille blæser nedkøler skæret, når det anvendes.

3. Lavere lydniveau

Den nye teknologi, kombineret med en lavere hastighed, øger maskinens holdbarhed, giver en bedre kundeoplevelse og mindsker desuden lydniveauet i salonen.

4. Skær med lang levetid 

Alle JRLs skær er udrustet med en selvslibende teknik, der giver en lang levetid. Skærene er vinklet på en måde, der gør, at de sliber hinanden i stedet for at slide på sig selv. De bliver ikke skarpere med tiden, men skærene udjævner hinanden, således at de beholder samme skarphed i en længere periode.

5. Lang batteritid 

For at kunne tilbyde kunderne en professionel oplevelse er det vigtigt, at trimmeren eller klippemaskinen præsterer under hele behandlingen. Efter en fire timers opladning har JRLs maskiner en batteritid på mellem 4-7 timer, afhængig af modellen.Dette sikrer et professionelt resultat hele dagen.

Det amerikanske brand har været på markedet i fem år i USA. De har satset stort på at udvikle teknikker, der findes inde i produkterne, og skabt løsninger, der faktisk gør en forskel i hverdagen. På grund af deres tekniske fokus og innovative løsninger, kombineret med en skøn afslappet ”coolness”, har de taget amerikanerne med storm, og nu venter Skandinavien med spænding.

Følg @jrlusa på Instagram for masser af inspiration.

Kontakt din frisørgrossist for mere information. 

ANNONCE