Annonce

Jorden rundt med Marcelklubben

Jorden rundt med Marcelklubben
29. november 2018 bal@freemindsmedia.com

Jorden rundt med Marcelklubben

 

29. november 2018

Jorden rundt med Marcelklubben

Tekst & foto: Camilla Svensson (Sascha Tejlmann red.)

 

Marcelklubbens traditionsrige Londonaften fik i år et nyt udtryk under navnet Marcel International Inspiration. Årsagen til navneskiftet er globaliseringen og digitaliseringen, der gør vores verden mindre – vi behøver ikke længere at tage til London for at opleve de seneste trends.

 

Mere end 140 medlemmer og gæster samledes for at se deres københavnske kollegaers samling af trends fra hele verden. I aftenens anledning var hele Danmarks Beauty Business Coach, Benjamin Martin, blevet inviteret til eventet som aftenens konferencier og bød på trendvisninger med highlights fra Salon International. Hjemmehygge, unge gutter og små mormødre er i trend, og kanariegrøn er sæsonens absolut hotteste farve.

Skævt og anderledes
Først på scenen var Nørrebrofrisørerne Karim Belkhelfa og Tom Homsuwan Phung Rasmussen. Karim inspireres meget af Toni&Guy og skabte et anderledes undercut på sin første model, mens Tom hentede referencer fra Asien med kreative former og farveplaceringer. Skævt og anderledes var nøgleordene til dette show, der emmede af Nørrebros kreativitet og coolness.

Tom Homsuwan Phung Rasmussen hentede inspiration fra Asien med nytænkende form- og farvevalg.Karim Belkhelfa på scene sammen med sin finalemodel.

 

Tom Homsuwan Phung Rasmussen hentede inspiration fra Asien med nytænkende form- og farvevalg.

 

Karim Belkhelfa på scene sammen med sin finalemodel.

Aftenens anden demo stod Pernille Lusty, Hasse Kliem og Claus Rasmussen for. Inspirationen var hentet fra Studio 54, og de tre frisører viste stor farvevariation med legefulde placeringer og intensive farver med dybde.

Se også: Marcelklubbens Londonaften i Tivoli

Jonas Shiran Larsen, Morten Gaardbye og Oliver Jacob fra Barberen i Vognmagergade og 1937 bød på veltrimmede skæg og stilfuldt herrehår. Med små detaljer, som en tydeligt markeret skilning, kan selv den mest simple frisure gøres mere interessant.

Barberen i Vognmagergade og 1937 bød på veltrimmede mænd.Barberen i Vognmagergade og 1937 bød på veltrimmede mænd.

Hasse Kliem viste luksuriøse farver inspireret af Studio 54.Det kan godt være, at der ikke er så mange kunder, der beder om kanariegult hår, som Claus Rasmussen viste på scenen, men det er hot, og vi elsker det!

Hasse Kliem viste luksuriøse farver inspireret af Studio 54. Det kan godt være, at der ikke er så mange kunder, der beder om kanariegult hår, som Claus Rasmussen viste på scenen, men det er hot, og vi elsker det!

Japansk street style
Sidst på scenen var Marcelklubbens præsident og eventets arrangør, Yvonne Hemming, sammen med Morten Kushi, der også stod bag DJ-pulten hele aftenen. Morten har spillet ved Noize i London og fortalte om alt det, han oplevede der i kombination med de subkulturer, der vokser frem på klubberne i Københavns natteliv. Yvonne selv var inspireret af Harajuku – en japansk street style.

Aftenens vært Benjamin Martin, præsident Yvonne Hemming og Thomas Bennedsen. Aftenens vært Benjamin Martin, præsident Yvonne Hemming og Thomas Bennedsen.

I en stor finale fik kreativiteten lov til at flyde frit blandt frisørerne, der lavede den ene festlige kreation efter den anden. Intimiteten og stemningen i lokalet var rigtig god, og det var tydeligt at hér deltes der viden og kundskaber fra frisør til frisør. Marcelklubben står for en brændende interesse for faget og et helt unikt fællesskab. Den første udgave af Marcel International Inspiration udtrykte i særdeleshed netop det.

Se flere billeder fra eventet i galleriet her!

 

Marcelklubben afholder endnu et event om aftenen den 12. marts 2019 – save the date!

 

ANNONCE