Annonce

Intercoiffure Nordic Photo Contest 2019

Intercoiffure Nordic Photo Contest 2019
2. maj 2019 Dina Boysen

02. maj 2019

Intercoiffure Nordic Photo Contest 2019

I løbet af efteråret afsluttes Intercoiffures årlige fotokonkurrence og allerede nu kan du indsende dit bidrag. Årets nyhed er, at konkurrencen er både personlig og nordisk. Tidligere har konkurrencen kun fundet sted i Sverige – i år kan hele Norden deltage! Konkurrencens tema er ”Trend 2020”. Indsend dit bidrag inden den 25. oktober 2019.

Nu er det tid til at indsende dit bidrag til Intercoiffures årlige fotokonkurrence. Årets nyhed er, at konkurrencen bliver både personlig og nordisk. Det indebærer, at du konkurrerer mod frisører i hele Norden. Du, som er medlem af Intercoiffure eller arbejder i en Intercoiffure-salon, kan deltage i konkurrencen med dit bidrag.

Vurderingen foretages af en nordisk jury samt de, der medvirker i Intercoiffure årsmøde. Juryens bedømmelse består af 50 % af resultatet, og deltagernes stemmer står for de resterende 50 %. Vinderen præsenteres siden under gallamiddagen.

Deltagernes bidrag bliver offentliggjort i Hair Magazine udgave 4, 2019. Vinderen samt anden- og tredjepladsen bliver offentliggjort i Hair Magazine udgave 1, 2020.

Bidrag til konkurrencen skal indsendes senest den 25. oktober.

Bidraget sendes til info@notsch.se

Den nordiske jury præsenteres i september.

Regler for konkurrencen

  • Billedet skal være i stående format.
  • Et bidrag/billede per medlem af en Intercoiffure-salon.
  • For at billede skal være muligt at forstørre til et større format og eventuelt anvendes som helside i magasinet, bør formatet være 300 dpi og minimum A4.
  • Paryk er ikke tilladt.
  • Det er tilladt med flere modeller på billedet.
  • Indsendte billeder må ikke offentliggøres i nogen anden sammenhæng inden konkurrencen er afgjort.
  • Intercoiffure Norden har ret til at anvende indsendt materiale digitalt såvel som til print, samt sende billeder videre til medier, der skriver om konkurrencen. Aftale om dette må etableres mellem frisør og fotograf.
  • Juryens afgørelse kan ikke ankes.
  • Årets tema er ”Trend 2020”

 

Sidste års vinder, Linda Schuster, med hendes bidrag. 

Vi på Hair Magazine og Susanne Buske, Art Director Intercoiffure Sverige, ønsker jer held og lykke!

ANNONCE