Annonce

Instagram-hår på catwalken til Copenhagen Fashion Week

Instagram-hår på catwalken til Copenhagen Fashion Week
16. august 2018 bal@freemindsmedia.com

16. august 2018

Instagram-hår på catwalken til Copenhagen Fashion Week

Der har netop været godt gang i den på diverse catwalks rundt omkring i København i anledning af Copenhagen Fashion Week. Og selvom designernes tøj er i fokus disse dage, kan vi selvfølgelig ikke se bort fra, at håret og styling også spiller en stor rolle og fuldender et look. Vi har været på udkig efter lækkert catwalk-hår på Instagram og har samlet nogle af de stylinger, vi især er vilde med. Se med her!

Studio Cim Mahony
Studio Cim Mahony stod bag stylingen til Cecilie Bahnsens show, og her så vi fine, enkle fletninger med et twist. De stramme opsatte frisurer komplementerede tøjets detaljer på ryggen rigtig fint.

Signe Eflund
Det er ikke kun modellerne på scenen, der får stylet hår i anledning af Copenhagen Fashion Week. Christiane Schaumburg-Müller var et smut forbi Signe Eflund i Wooma Studio, for at få sat lokkerne. Denne smukke og afslappede sleek går aldrig af mode!

Oribe Haircare Danmark
Stylingen til Mykke Hofmanns opvisning stod Oribe Haircare for. De mange looks var meget forskellige med både løst og opsat samt krøllet og galt hår – dog var alle frisurer naturlige og rigtig fine.

Marianne Jensen
“Big hair – Don’t care”! Sådan skriver Marianne Jensen selv om denne styling, som hun skabte for Designers’ Nest – og vi er meget enige. Stort, smukt og krøllet hår passer altid på en catwalk.

Rodeo Cph
Der var selvfølgelig også mænd at spotte på diverse catwalks. Ét af de shows, hvor de mandlige modeller kom på række, var Han Kjøbenhavn. Denne frisure, skabt af Rodeo Cph, er vi især vilde med.

Et opslag delt af RODEO CPH (@rodeocph) den14. Aug, 2018 kl. 4.52 PDT

Line Bille
Se lige disse stærke og powerfulde kvinder og deres udtryksfulde hår. Æren kan tages af Line Bille, der stylede hår for Lærke Andersen under modeugen. Vi er vilde med varieteten i både farve, klip og styling.


ANNONCE